Hej, troche mnie nie bylo, wakacje uplynely pod znakiem innej roboty fotograficznej, ale juz z poczatkiem wrzesnia mam 2 sluby. Oto fotki z pierwszego z nich z ostatniej soboty.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
Szukaj
Hej, troche mnie nie bylo, wakacje uplynely pod znakiem innej roboty fotograficznej, ale juz z poczatkiem wrzesnia mam 2 sluby. Oto fotki z pierwszego z nich z ostatniej soboty.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
Wydaje mi sie ze mloda bardzo niekorzystnie wyglada na zdjeciach z gory, czolo staje sie jeszcze wieksze niz jest. Poza tym to dobre i bardzo dobre zdjecia.
JN
Zdjęcia ładne, jedynie czego można się przyczepić to wybór Twojej pozycji przy nr 7 do zdjęcia z obraczkami. Młody zakłada obrączkę której jednak nie widać ani na części pierwszej zdjęcia na zbliżeniu, ani w drugiej części. Gdybyś stanął przy Młodej i tam tak skadrował jak to zrobiłeś to pewnie było by widać obrączkę na palcu.
zdjęcia bardzo dobre - dareknik - myślisz że w ciągu tych kilku sekund kiedy młodzi zakładają obrączki to się ile razy pozycję zdąży zmienic? jeszcze jak obok może kamerzysta stoi...
robiac zdjecie nie zauwazylem ze jej nie widac, zmylil mnie ten pierscionek na sasiednim palcu.
dobra slubna robota!
Pozdrawiam A.
Skontaktuj się z nami