Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Asia w centrum handlowym :)

Nie wiem czy nie pomyliłem działów... wahałem się gdzie te zdjęcia będą najlepiej pasować, jeśli się jednak pomyliłem to przepraszam Kilka warsztatowych (z Hanibalem) strzałów z sesji w centrum handlowym Galeria Malta w Poznaniu.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Tak myślę, że buty mogłem postawić tak aby nie zasłaniały stóp modelki, no ale... mądry Polak po szkodzie

I takie cosik w bonusie:
    9. 10.
    Liczę na kontruktywną opinię oraz na to , że zdjęcia się spodobają
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

3, 4, 9 (b1) kosz. 8 dopracuj kolory bo żółtaczke ma modelka. To tak na szybko, bo muszę lecieć... Jedynka super, dwójka rewelacyjna (nawet mimo tych nóg z tyłu i jakiejś plamy światła pomiędzy). Pozostałe na pierwszy rzut oka słabiej i trochę z rozrzutem jakości, ale nadal dobrze.

Domyślnie

numer 1 z tym fioletowymi blinkami w wodzie
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Jedynka najlepsza Choć nie bardzo przepadam za brakiem "czerni w czerni", tutaj kolorystycznie wyszło to fajnie. Ale to już taki Twoj charakterystyczny styl obrobki.
    Natomiast co mi nie pasuje. 3ka za zamkniete oczy Oraz 7ka, 8ka za "trupi" odcień skóry na nogach.
    W bonusach mogłeś powywalać napisy promocyjne na samochodzie, byłoby elegancko i nie do poznania ze to w jakims centrum

Cytat Zamieszczone przez sevenoo Zobacz posta
    numer 1 z tym fioletowymi blinkami w wodzie
    To nie bliki a światełka od fontanny

PS widze, że Ciebie tez Asia namówiła na napisy
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Jedynka najlepsza Choć nie bardzo przepadam za brakiem "czerni w czerni", tutaj kolorystycznie wyszło to fajnie. Ale to już taki Twoj charakterystyczny styl obrobki.
    Natomiast co mi nie pasuje. 3ka za zamkniete oczy Oraz 7ka, 8ka za "trupi" odcień skóry na nogach.
    W bonusach mogłeś powywalać napisy promocyjne na samochodzie, byłoby elegancko i nie do poznania ze to w jakims centrum

To nie bliki a światełka od fontanny

PS widze, że Ciebie tez Asia namówiła na napisy

Napisy niestety musiały zostać bo to zdjęcia dla i na polecenie MB Motors, dealera Mercedesa w Poznaniu.
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

I nie udostępnili Tobie jakiegoś niepromocyjnego modelu? No chyba ze chodziło o to "otwarcie", ale wtedy nie widać o co lata bo modelka zasłania Jedynie dopowiedzieć sobie można ze o salon No i mogli zadbać o wyczyszczenie karoserii :P
    Nikon, Apple, Wacom

Domyślnie

I nie udostępnili Tobie jakiegoś niepromocyjnego modelu? No chyba ze chodziło o to "otwarcie", ale wtedy nie widać o co lata bo modelka zasłania Jedynie dopowiedzieć sobie można ze o salon No i mogli zadbać o wyczyszczenie karoserii :P
    Salon był wówczas jeszcze w budowie, otwarcie było tydzień później gdy byłem już w Sztokholmie. Ale co się odwlecze to nie uciecze, sesja w salonie się odbędzie już niebawem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Salon był wówczas jeszcze w budowie, otwarcie było tydzień później gdy byłem już w Sztokholmie. Ale co się odwlecze to nie uciecze, sesja w salonie się odbędzie już niebawem
    A to czekam i z chęcią obejrze
    Nikon, Apple, Wacom

Domyślnie

A to czekam i z chęcią obejrze
    Czekam tylko na potwierdzenie terminu przez dyrekcję salonu i podziałam

Domyślnie

hmm.. na 8 zdj. modelka ma brudne nozki:P
    a pozatym ogolnie zdjecia mi sie podobaja

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów