Staram się zazwyczaj sam jakoś dociec tego typu prawd, ale nie udało mi się powiązać końca z końcem.

A zatem,
stwierdziłem, że po dotychczasowej przygodzie z portretowaniem potrzebuję lampy. Właściwie doszedłem do wniosku, że od razu chcę mieć dwie. Ze względu na kompatybilność z systemem myślę, że warto wydać trochę więcej pieniędzy i kupić nikonowską sb-600. Na dwie sb-600 jednak trochę szkoda mi funduszy i teraz zastanawiam się, jak wygląda współpraca sb-600 z di622. Może ktoś już doświadczał takiego połączenia? Będę głównie używał w plenerze, trochę w pomieszczeniach, będę wykorzystywał parasolki i myślę o tym, jak najlepiej skonfigurować lampy, właściwie jak wyzwalać błyski. Sądziłem, że optymalne będzie połączenie radiowe. Ale, że nie miałem wcześniej z lampami do czynienia, nie wiem, czy obie lampy można radiowo wyzwolić jednoczasowo. Czy w ogóle jest taka potrzeba? Czy można wyzwolić radiowo błysk z sb-600 a błysk z di622 będzie wyzwolony przez błysk z sabinki? Będę bardzo wdzięczny za udzielenie pomocy.