Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Evo X RS

Domyślnie

biały kolor akurat najbardziej słuszny dla Evo, RSy wychodziły w takim kolorze, czyli wszystkie rajdówki jakie jeżdżą w N pod naklejkami są białe

Domyślnie

oj macku jestes tutaj w bledzie
    bialych jest sporo ale jednak nie problem polakierowac pozniej, co tez sporo ekip czyni
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

na pewno jak nie byl bity to bardziej im sie oplaca i latwiej jest okleic białe auto cienką folią niż inny kolor grubą, żeby lakier nie przebijał wiem że firmy od oklejania wolą pomalować zderzak z przodu bo ma trudne kształty do oklejenia, a poza tym to nic... z resztą proszkowo auta w całości już nie polakierujesz, a tak to lakier grubszy waży więcej itd itd

ale może są jakieś inne względy?

Domyślnie

z tym jest roznie... nie wiem czym sie dokladnie kieruja, jezeli samochod jest z wyporzyczalni a takich jest wiekszosc to sa bazowo biale... a ze zderzakami tez jest roznie bo nawet fabryczne teamy maja czasmi klejone i jak sie podejdzie z bliska to czasami wyglada jakby jakies dziecko sie za oklejanie bralo
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

gdyby nie te stalówki.... ale co do zdjeć jak najbardziej poprawne, jak u większosci mój typ to 6,7

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów