Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Na spacer

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    chmmmm...... Chodzi o to ze ten "plotek" nie gra pierwszej roli.....i zmienia sie poglad na zdjecie
    No niby tak. Ale i tak powinien byc bardziej zaciemniony. Ale zawsze krzyczycie jak zbyt ciemno. Jeszcze to, ze kalibracja i kolorki.
    Ja jednak najbardziej sie ciesze z tego, ze to naprawde zwykle miejsce i nie przypuszczalbym, ze mozna tam pstrykąć fotke. Tak wtedy zalozylem. Powiedzialem sobie. Pokaz cos, na co nikt nie zwraca uwagi, w taki sposob aby zwrocic uwage. Mysle, ze sie udalo.
    Jedna z pierwszych informacji jaka tu dostalem brzmiala: POZNAJ APARAT I ZROZUM ASPEKT FOTOGRAFII. Napisal to harb. Mysle, ze dzieki tej fotce w naprawde zwyklym miejscu cos nie cos zrozumialem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    No niby tak. Ale i tak powinien byc bardziej zaciemniony. Ale zawsze krzyczycie jak zbyt ciemno. Jeszcze to, ze kalibracja i kolorki.
    Ja jednak najbardziej sie ciesze z tego, ze to naprawde zwykle miejsce i nie przypuszczalbym, ze mozna tam pstrykąć fotke. Tak wtedy zalozylem. Powiedzialem sobie. Pokaz cos, na co nikt nie zwraca uwagi, w taki sposob aby zwrocic uwage. Mysle, ze sie udalo.
    Jedna z pierwszych informacji jaka tu dostalem brzmiala: POZNAJ APARAT I ZROZUM ASPEKT FOTOGRAFII. Napisal to harb. Mysle, ze dzieki tej fotce w naprawde zwyklym miejscu cos nie cos zrozumialem
    Kto krzyczy......kalibracja i te sprawy.......eeeee wazne to jest.....
    Wazne zeby poznac puszke! Idziesz w bardzo trafnym kierunku, swego czasu troszke udziwnialem, ja sam boje sie jeszcze udziwnien wiec proponuje odpusc sobie i zacznij robic ladne zdjecia....potam mozna udziwniac

Pozdrawiam!
    Grzegorz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów