Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Na spacer

Domyślnie Na spacer

Wielokrotnie zastanawialem sie jak najlepiej pokazac najzwyklejsze miejsce. Jak to skadrowac aby bylo ciekawie.
    Zdecydowalem sie na cos takiego

1.

Domyślnie

Nooo i Mz ciekawie to pokazałeś podoba się

Domyślnie

Wiec w kierunku obrobki idziesz dobrze ale kadr mi jakos nie podchodzi....hehe moze dlatego ze wiem jak to wyglada w naturze

Domyślnie

Wielokrotnie zastanawilłem sie jak najlepiej pokazac najzwyklejsze miejsce
    Najzwyklejsze powiadasz a te góry z murem jak dla mnie to już nie wygląda na najzwyklejsze miejsce.
    A poważnie to kadr mi się podoba tylko te góry nęcą widza (przynajmniej mnie) a tak ich mało w kadrze
    Obróbka Twoich zdjęć idzie w coraz lepszą stronę.

Domyślnie

GUINNESSts, a jakby tak zdjąć niebieskiego z płotu i wzgórz?
    http://img527.imageshack.us/img527/3...lhi9uou1e2.jpg
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

No i przyznam ze wersja Marcina mi sie bardzo podoba....nawet kadr...zabrzmie glupio ale w tej tonacji i kolorystyce przyciaga uwage

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    GUINNESSts, a jakby tak zdjąć niebieskiego z płotu i wzgórz?
    http://img527.imageshack.us/img527/3...lhi9uou1e2.jpg
    Marcinie, ciesze sie, ze podnosisz poprzeczke. Zdjalem niebieski w/g mnie na maxa, majac na uwadze Twoje poprzednie sugestie. Kamyczki w plocie z pewnoscia nie sa niebieskie w naturze. Twoja wersja plotu mz lepiej, lecz ciemniej (Ty jpg tyko.wiem). Ciemniej, bo jak zaczynam troche kumac, to mysle, ze trzeba wyposrodkowac odbior oka i rejestr matrycy. W cieniach i tak powinno byc ciemniej mz aby oddac to co widzialem przed pstrykiem. Zatem moja wersja bardziej przypomina odbior oka Troche sie zaczynam bronic. Mysle, ze dobrze. To zreszta dzieki Tobie i pozostalym forumowiczom.
    Bardzo, bardzo dziekuje!

Ps: Do Marcina ponizej. Aha...ociepliles jeszcze Thanks

Domyślnie

Być może jest ciemniej, ale tego nie tykałem Ty tam byłeś, i masz rację - sam wiesz jak być powinno
    Zdjąłem niebieski a następnie płot lekko ociepliłem.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Talking

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No i przyznam ze wersja Marcina mi sie bardzo podoba....nawet kadr...zabrzmie glupio ale w tej tonacji i kolorystyce przyciaga uwage
    Ale Cie walne zaraz Kadr Ci sie zmienil przez niebieski? hmm...? hi ??? Zartuje

Domyślnie

chmmmm...... Chodzi o to ze ten "plotek" nie gra pierwszej roli.....i zmienia sie poglad na zdjecie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów