Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Blondyneczka

Domyślnie Blondyneczka

Witam
    Dzisiaj chciałbym Wam przedstawić Natalkę http://www.maxmodels.pl/xxxamelciablondixxx.html

Jak zwykle proszę o opinie.

1.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Jak już podałeś link do folio modelki to nie ściemniaj i dawaj wszystkie prace! Szczególnie, że widzę tam znacznie lepsze! A Ty znów zamierzasz stopniować napięcie, rozciągać wątek, zbierać pochwały przez kolejny miesiąc - nie fair! Modelka była szybsza i wrzuciła już inne! A tak, to muszę czekać, aż autor da znać, że już koniec wrzucania, to ostatnie zdjęcie - i dopiero potem komentować. Nie lubię robić tego na raty

Ha! Może będę wredny i zrobię inaczej!

No to jazda...

Podoba mi się zdjęcie numer 3, z lekką poświatą i modelką na brzuchu, niewinnie zabawiającą się roślinnością. Niestety pozostałe są słabsze, choć modelka siedząca na focie numer 4, ze skrzyzowanymi nogami, też przyjemnie wygląda. Niestety mimo pogodnego nastroju brak temu zdjęciu magii z 3-ki. Zdjęcie na ławce zbyt sztuczne i sztywne, podobnie jak "portret z półobrotu". Nie da się jednak ukryć, że to najlepsze zdjęcia modelki zamieszczone na jej profilu do tej pory.

Domyślnie

W zaprezentowanym zdjęciu jest dla mnie zbyt zimna, wręcz constarowa obróbka. Za to kadr, dla mnie, jest arcy-przyjemny w odbiorze.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jak już podałeś link do folio modelki to nie ściemniaj i dawaj wszystkie prace! Szczególnie, że widzę tam znacznie lepsze! A Ty znów zamierzasz stopniować napięcie, rozciągać wątek, zbierać pochwały przez kolejny miesiąc - nie fair! Modelka była szybsza i wrzuciła już inne! A tak, to muszę czekać, aż autor da znać, że już koniec wrzucania, to ostatnie zdjęcie - i dopiero potem komentować. Nie lubię robić tego na raty

Ha! Może będę wredny i zrobię inaczej!

No to jazda...

Podoba mi się zdjęcie numer 3, z lekką poświatą i modelką na brzuchu, niewinnie zabawiającą się roślinnością. Niestety pozostałe są słabsze, choć modelka siedząca na focie numer 4, ze skrzyzowanymi nogami, też przyjemnie wygląda. Niestety mimo pogodnego nastroju brak temu zdjęciu magii z 3-ki. Zdjęcie na ławce zbyt sztuczne i sztywne, podobnie jak "portret z półobrotu". Nie da się jednak ukryć, że to najlepsze zdjęcia modelki zamieszczone na jej profilu do tej pory.
    Dzięki mOSAd
    Ale widzisz, bo ja niecierpliwy jestem... Jeszcze nie wszystkie obrobiłem, a już chciałbym pokazać Ale zaraz wrzucę inne...
    A co do pochwał... Kto ich nie lubi... Chciałem tylko zaznaczyć, że to nie przez pochwały się uczyłem...

Ale to jedziemy dalej w takim razie...

2.

3.
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Ej no jak to? Nie obrobiłeś, a modelka już umieściła na stronie? Czyli dostała wersję Beta rozumiem? Ale jeśli tak, to obrabiaj spokojnie. Lepiej tu zaprezentować finalną wersję.
    EDYTKA: Na przykład numer 1 mi nie pasuje obróbkowo - za ostro, agresywnie, kontrastowo.
    PS. A dopiszę coś jeszcze, co zwróciło moją uwagę. Taki kadr uczynił głowę z fryzurą przerysowaną, o wiele większą niż reszta ciała - lalkową. Swoją drogą chyba dobra uwaga, jeśli ktoś robiłby stylizację na Barbie (była ostatnio jedna na forum). Lalki często mają zbyt duże głowy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    W zaprezentowanym zdjęciu jest dla mnie zbyt zimna, wręcz constarowa obróbka. Za to kadr, dla mnie, jest arcy-przyjemny w odbiorze.
    Eee... że niby zbyt surowa obróbka? Bo chyba nie kolory...
    Dzięki za opinię

@ mOSAd... no nie... nie do końca tak... tamte obrobiłem i wysłałem modelce, ale zaprezentować chciałem akurat to pierwsze
    Co do przerysowania głowy - to nie kadr, Natalka jest bardzo drobniutka i ma niesamowite włosy, to naprawdę tak wygląda

Lekko zmieniona obróbka jedynki...

1a.
    NEX 5N i M42

Domyślnie

No i nie udało Ci się dopasować do moich numerków - no porażka totalna! Ehhh, szkoda słów.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    No i nie udało Ci się dopasować do moich numerków - no porażka totalna! Ehhh, szkoda słów.....
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Eee... że niby zbyt surowa obróbka? Bo chyba nie kolory...
    Dzięki za opinię
    ... no właśnie o te zimne kolory mi chodziło ... a może to jednak taka karnacja skóry?
    Kolejne zdjęcia też fajne, ale kadr jedynki póki co IMO najlepszy.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    ... no właśnie o te zimne kolory mi chodziło ... a może to jednak taka karnacja skóry?
    Kolejne zdjęcia też fajne, ale kadr jedynki póki co IMO najlepszy.
    Natalka ma bardzo jaśniutką cerę, nie chciałem za bardzo podbijać tego balansem bieli, bo mogłoby wyjść niefajnie...

Dorzucę jeszcze taki kadr...

4.
    NEX 5N i M42

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów