Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: green vol.2

Domyślnie

gtad - tu się z Tobą zgodzę - malunek był naprawdę świetny i z wizażystką bardzo dobrze mi się pracowało... to nie ostatni projekt z nią

Mam do was jeszcze pytanie...
    Eksperymentalnie zrobiłem BW - i moim zdaniem wyszło równie dobrze... a może nawet ciekawiej. Czy trzymać się tu koloru? A może niekoniecznie?

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem kolor jest ok. Co prawda dominanta zieleni na zdjęciu stwarza pozornie obrazek za zielony, ale tylko pozornie, bo odcień skóry jest bardzo OK (przynajmniej u mnie).
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Nie do końca o to mi chodziło to czy kolor jest poprawnie to inny temat... ja zapytuję czy kolor w ogóle jest tu potrzebny?

może pokażę - czy tak lepiej (robione na szybko na lapku - ale chodzi o idee):

Domyślnie

Ok, zrozumiałem i dla mnie zdecydowanie kolor, dodaje on uroku tej fotografii. Jeśli jednak BW, to co najmniej bardziej kontrastowe.
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kabal Zobacz posta
    mOSAd - trzeba większy monitor (na 19' 1280x1024 widać całe zdj)
    A już na 1650x1050 nie widać przy moich ustawieniach przeglądarki, paska itp Stąd pewnie te "głupie" zalecenia co do wielkości (wysokości) zdjęć. Co prawda można ratować się widokiem pełnoekranowym..... co właśnie czyniłem No nie, nie udało mi się usprawiedliwienie.

PS. Cz-b chyba chaotycznie mocno, ale się zastanawiam jeszcze.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów