Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: green vol.2

Domyślnie

dla mnie bomba
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Kolorystyka skóry bez zastrzeżeń, saturacja zieleni lekko przesadzona, ale że nie ma mchu, to nie stanowi to problemu. Może się podobać. Oczka cacy. Ogólnie bardzo ładnie.

Detal: Powtórzę (już kiedyś wspominałem) taką moją prywatną obserwaję i może obsesję, że nie podoba mi się takie cięcie kadru, gdy narożnik wypada mniej więcej na dekolcie, a wokół narożnika jest tylko [nieostre] ciało w dość dużej ilości. Tworzy się jakby cielisty nieostry trójkąt. Tutaj jest taka sytuacja i znów rzuciła mi się w oczy, jako coś mniej przyjemnego. Automatycznie odcinam dół, tak by wyrównać proporcje ciała i by róg nie trafiał w dekolt. Niestety wtedy przycinają się też malunki kwiatów i liści na ciele :/

Domyślnie

pomysł i wykonanie jak dla mnie bardzo dobre!

Domyślnie

Kochana Modelko,nie gniewaj się,szanowny Fotografie,popraw się!jedyne,co mi przeszkadza w tym zdjęciu,to odstające ucho...reszta jest rewa...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Ha! Rzeczywiście ucho uszło mojej uwadze. Ale śpieszę już powiedzieć czemu - bo by oglądać tak duże zdjęcie musze kombinować i nie mogę spokojnie sobie pokontemplować :/

Domyślnie

no - już myślałam, że się tych zdjęc tutaj nie doczekam. Bardzo ładne! i nie mówie tak tylko dlatego, żeby się podlizac. Jeszcze raz dziękuje za to że mnie wtedy zabrałeś
    człowiek uczy się całe życie. Jestem tu.

Domyślnie

Dzięki za miłe słowa... ale ucho... uważam za czepialstwo
    Co do cięcia - mnie ono takie jakie jest nie przeszkadza.

mOSAd - trzeba większy monitor (na 19' 1280x1024 widać całe zdj), na znaczku pocztowym to by znów ktoś mi powiedział, że z blurem przesadziłem

szada - to ja Ci dziękuję za pomoc mam nadzieję, że się podobało i nie zmarnowałaś czasu ale pewno i tak słodzisz tylko

Domyślnie

Ładne zdjęcie, ale ten "malunek" jeszcze ładniejszy. Gratuluje.
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów