Szukaj
Kolorystyka skóry bez zastrzeżeń, saturacja zieleni lekko przesadzona, ale że nie ma mchu, to nie stanowi to problemu. Może się podobać. Oczka cacy. Ogólnie bardzo ładnie.
Detal: Powtórzę (już kiedyś wspominałem) taką moją prywatną obserwaję i może obsesję, że nie podoba mi się takie cięcie kadru, gdy narożnik wypada mniej więcej na dekolcie, a wokół narożnika jest tylko [nieostre] ciało w dość dużej ilości. Tworzy się jakby cielisty nieostry trójkąt. Tutaj jest taka sytuacja i znów rzuciła mi się w oczy, jako coś mniej przyjemnego. Automatycznie odcinam dół, tak by wyrównać proporcje ciała i by róg nie trafiał w dekolt. Niestety wtedy przycinają się też malunki kwiatów i liści na ciele :/
Kochana Modelko,nie gniewaj się,szanowny Fotografie,popraw się!jedyne,co mi przeszkadza w tym zdjęciu,to odstające ucho...reszta jest rewa...
![]()
Ha! Rzeczywiście ucho uszło mojej uwadze. Ale śpieszę już powiedzieć czemu - bo by oglądać tak duże zdjęcie musze kombinować i nie mogę spokojnie sobie pokontemplować :/
Miodne. Pokaż więcej fot![]()
no - już myślałam, że się tych zdjęc tutaj nie doczekam. Bardzo ładne! i nie mówie tak tylko dlatego, żeby się podlizac. Jeszcze raz dziękuje za to że mnie wtedy zabrałeś![]()
człowiek uczy się całe życie. Jestem tu.
Dzięki za miłe słowa... ale ucho... uważam za czepialstwo
Co do cięcia - mnie ono takie jakie jest nie przeszkadza.
mOSAd - trzeba większy monitor (na 19' 1280x1024 widać całe zdj), na znaczku pocztowym to by znów ktoś mi powiedział, że z blurem przesadziłem
szada - to ja Ci dziękuję za pomocmam nadzieję, że się podobało i nie zmarnowałaś czasu
ale pewno i tak słodzisz tylko
![]()
Ładne zdjęcie, ale ten "malunek" jeszcze ładniejszy. Gratuluje.
Pozdrawiam,
Grzegorz Tadych
Skontaktuj się z nami