Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

moim zdaniem nie w tą strone co trzeba idziesz..

Domyślnie

nie chcę dłużej błądzić... może ktoś wskaże właściwy kierunek... link do pliku NEF http://www24.zippyshare.com/v/9778937/file.html Zapraszam...

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirart Zobacz posta
    nie chcę dłużej błądzić... może ktoś wskaże właściwy kierunek...
    To co mnie się rzuciło w oczy od razu, to przytłaczająca statyka tego zdjęcia. Tam się nic nie dzieje, oko nie ma na czym przystanąć choćby na chwilkę. Monotonia straszna i brak szczegółów.
    Sceny krajobrazowe muszą mieć swoją cichą dynamikę, tam musi się coś dziać. Tutaj jest tak spokojnie, że aż nudnie. A to nie o to chodzi. Kolorami się nie przejmuj, bo z NEFa można wszystko wyciągnąć.
    pozd

Domyślnie

Pomijajac deficytowe swiatlo i wyprane kolory, to w tym przypadku sam kadr nic soba nie prezentuje szczegolnego. Nudne, brzydkie pole przytlacza patrzac na to zdjecie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Pomijajac deficytowe swiatlo i wyprane kolory, to w tym przypadku sam kadr nic soba nie prezentuje szczegolnego. Nudne, brzydkie pole przytlacza patrzac na to zdjecie.
    dokładnie a poza tym nie mam czym wywołać NEFa Poza tym jak to mówią kto błądzi ten pyta Ja na Twoim miejscu znalazłbym ciekawsz kadr to po pierwsze. A po drugie nawet jeśli to możesz poszukać wątków o obróbce w dziale tutoriale..

Domyślnie

Eeee widoczek jak widoczek....ta laka taka niemrawa
    NEFa juz mam ale postaram sie cos zdzialac pozniej.....
    Na moje oko to z tego nieba cos ladnego sie wydusi a kadr do ciecia w polowie

Domyślnie

Chcialem pomoc ale niestety tego NEFa nim mi nie otwiera.....nie wiem co jest!
    Jaki ty masz aparat? Moze musialbym ACR znowu updatowac....

Domyślnie

hmm.... D5000... u mnie się otwierają... szkoda i dzięki za chęci

Domyślnie

Trza było chociaż deko koloru dać....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Thx! To bardzo fajna wersja... w tej postaci nawet moje zdjęcie zaczyna mi się podobać...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów