Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Niewinnie-Novika

Kolejne zdjęcie z serii pod tytułem " A niech świat zobaczy moje oczy" hi hi
    Czekam na komentarze, rady i opinie. PS> w kwadracie też fajnie wygląda.. hi hi sprawdziłam. Ale wole tak

1.

Domyślnie

obróbka oczu bardzo mi się podoba, kadr chyba za wąski...ogólnie MZ na plus

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Wgniotłaś mnie w fotel... P...

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Eye aj eye Podooooooooba sie

Domyślnie

dziękuje za miłe komentarze

Domyślnie

generalnie ładne, choć mnie osobiście obróbka oczu nie leży, wali Photoshopem na kilometr
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Remik to nie jest photoshop :P

Domyślnie

jak dla mnie za dużo światła na dole kadru, co bardzo rozprasza i powoduje przeniesienie tematu zdjęcia z oczu na rozświetlony dół ekspozycji
    chciałbym móc patrzeć w oczy tak by wzrok nie uciekał mi automatycznie na dół
    coś nie wyszło mz

pozwoliłem sobie na małe przycięcie, które nie miało zadania lepsze układu postaci w kadrze lecz szybkie usunięcie jasnego dołu
    przynajmniej mi, teraz łatwiej skupić się na oczach

Domyślnie

Oczy wyszły miodzio, niestety prawa część nosa zlewa się z resztą twarzy i dłoń wyszła odrobinę zbyt masywnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    Oczy wyszły miodzio, niestety prawa część nosa zlewa się z resztą twarzy i dłoń wyszła odrobinę zbyt masywnie.
    U mnie na komputerze nie zlewa się mój nosek z policzkiem, ale wiem ze wiele zależy od monitora. Dziękuje za uwagę. A co do dłoni to niestety trudno tego uniknąć cykając foto trzymając w drugiej dłoni aparat.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów