Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [zimen] GALERIA

Domyślnie [zimen] GALERIA

Kilka eksperymentow z ps, tragiczne swiatlo ciekawe miejsce, szkoda zdjec ! Prosze o wskazowki i porady co mozna zrobic lepiej !!
    Pozdrawiam !

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

No i nie jest zle....jednak trzymal bym sie tonacji blizszej natury....swietna miejscowka!

Domyślnie

Jak to "nie jest źle" to ja topie resztę swojego sprzętu

2 najbardziej mi się podoba.

Domyślnie

Piszesz ze swiatlo tragiczne... Na zdjeciach tego nie widac, wydaje mi sie ze warunki miales nienajgorsze. Natomiast jesli chodzi o obrobke i kadrowanie to jest sporo do poprawienia.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

No miejscówka fajna, obróbke jeszcze sobie wyrobisz odpowiednią z czasem, bo ta nie jest zbyt dopracowana - chodzi mi o kolory. Ale kadry mi sie podobają.

Domyślnie

Wracam tu jeszcze raz......ogladajac te zdjecia jestem pod wrazeniem kolorow skal ale niebo pachnie mi NIK software i polowkami z tego softu co do mnie nie przemawia! Mysle ze przy tak ladnie wyciagnietych kolorach skal naturalne niebo by pasowalo idealnie....

Domyślnie

ok oto tonacja blizsza natury i warunki jakie zastalem Chcialem poczekac na zachod ale ..... Goly RAW
    .

Domyślnie

Nadal mozesz go obrobic podobnie do tamtego tyle ze bez filtrow kolorowych z NIKs....lub innego cudu!
    Jestem w pracy i nie mam PSa na tym kompie ale chetnie bym sprobowal

Poza tym goly RAW nie przedstawia tego jak tam faktycznie bywa.....z reguly jest blady i wyprany z kolorow

woda
    Gość

Domyślnie

Dol fajny ale niebo to mi sie na zadnym nie podoba. Na dwojce i trocje nie podchodzi mi tez ta barwna dominanta.

Domyślnie

Mówcie co chcecie, ale czwórka strasznie mi się podoba. Tylko leciutko leci w prawo i lekko cienie bym wyciągnęła.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów