Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Samotna skała

Domyślnie Samotna skała

Długo się wahałem czy wystawić to zdjęcie pod ocene, zdaje sobie sprawe, że obróbka jest kontrowersyjna, i nie jestem do końca do niej przekonany, jednak dziś sobie to zdjęcie wydrukowałem w A4 i przyznam, że zauroczyło mnie to co zobaczyłem, co Wy o tym myslicie. Czy to juz kicz, czy jeszcze się broni ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Długo się wahałem czy wystawić to zdjęcie pod ocene, zdaje sobie sprawe, że obróbka jest kontrowersyjna, i nie jestem do końca do niej przekonany, jednak dziś sobie to zdjęcie wydrukowałem w A4 i przyznam, że zauroczyło mnie to co zobaczyłem, co Wy o tym myslicie. Czy to juz kicz, czy jeszcze się broni ?
    Do kiczu to jeszcze b.daleko.Kolorystycznie podoba mi się,ale deczko inaczej kadrowałbym.Zabrakło deko dołu,natomiast z lewej jest zbyt dużo i trochę góry.Wydobyłbym więcej z cienia.
    Fajna fota.

http://www.iv.pl/images/vy8bi83h9xaawogvbaa3.jpg
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Monumentalnie to wygląda

Domyślnie

Przede wszystkim to powinienes to wyprostowac. Rzeczywiscie obrobka troche nie ten tego. Skalki dziwnie wygladaja. Ladny piasek i kolor piany. Kadrowo tez wolalbym bez tej prawej skalki badz szerzej. Tak jakbym czul Twoj zamysl. Ale sama fotka teraz do mnie nie przemawia.

Domyślnie

faktycznie przydałoby się trochę wiecej dołu. Poza tym gitara. Dobre jest.
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Do kiczu to jeszcze b.daleko.Kolorystycznie podoba mi się,ale deczko inaczej kadrowałbym.Zabrakło deko dołu,natomiast z lewej jest zbyt dużo i trochę góry.Wydobyłbym więcej z cienia.
    Fajna fota.

Tutaj sie zgodze!

Jeszcze wyprostowac i bedzie ok! A co do obrobki to znasz moje zdanie

Mam sporo takich kadrow z tego wypadu ale jakos nie moge sie przekonac......jednak na 10mm mogle pokazac to inaczej!
    Kurcze zaczynam odkladac na Sigme!

Oszczędny w słowach Awatar snikers
    Miasto
    Nowy Sącz/Kraków

Domyślnie

mi sie podoba
    Aktualnie obserwator...

Domyślnie

Horyzont strasznie poleciał ...i też wydobyłbym więcej z cienia. Ale niebo dramatycznie piekne

Domyślnie

Ok, dzięki za uwagi

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów