Moje pytanie zrodziło się po tym jak zobaczyłem co dzieje się za szczytem tego kamyczka
Woda zdaje się być zupełnie inna ale to tylko moje przypuszczenia.
Szukaj
Moje pytanie zrodziło się po tym jak zobaczyłem co dzieje się za szczytem tego kamyczka
Woda zdaje się być zupełnie inna ale to tylko moje przypuszczenia.
Super fotka. Tylko w ramkę i na ścianę. Bardzo mi sie podoba. Gratulacje
Pozdrawiam
D70S + N 18-70/3.5-4.5 + N 50/1.8 + T 55-200/4-5.6 + S 10-20/4-5.6 + SB600
Your eyes see only what your mind is prepared to comprehend - Henri Bergson
jest bardzo ładnie, mnie jednak trochę przeszkadza ta mz.zbyt jednolita tonacja fotki (zwróć uwagę na kolor pasma po lewej)![]()
Fota ładna jedyne co mi przeszkadza to rozmycie z pierwszego planu. Jakoś oczy się męczą jak na to patrzę.
Rewelacja, bezwzględna rewelacja. Blur może pochodzić nawet spod malarskiego pędzla, ale tym bardziej mówię: rewelacja. Rewelacja bo przyciąga wzrok a nie razi sztucznością. Przynajmniej w tym powiększeniu.
Jest naprawdę gitarka. Zaniebieszczenie, o którym mówili koledzy bardzo mi leży.
LED ZEPPELIN
Kurde Klarens tak sie bawic nie bedziemy! Zebym ja patzryl na zdjecie i... kurde Kulten dal zdjecie i mi nie powiedzial? Patrze na avatar a to ty... No bez jaj... Plizze. (To ja mam byc tu gwiazda!) hahahahah
SWIETNE FOTO!
Dobra fota, jedyne zastrzeżenie mam do "jakości" wody przed skałą (trochę męczy oczy)
Witam ,witam !
Przepraszam za chwilowa nieobecnosc , ciagle brakuje mi czasu ...ale nie o to
...juz wyjasniam odnosnie foty
Nic nie kombinowalem i nie blurowalem , woda wokol skaly byla bardzo spokojna ale metna, delikatnie tylko muskala skale , byl odplyw ...za skala natomiast juz wiecej sie dzialo ...byla malutka fala stad to przejcie ...to tyle ,moze podam dane: Czas 30s, f/16, iso-100 ..pomiar punktowy i manual ...co tam jeszcze ...filtr polaryzacyjny i 0,9 NDG ..statyw no ja stojacy w wodzie
P.S. Seba i tak jestes gwiazda![]()
Skontaktuj się z nami