Niesamowite, ale 2,3 i 6 najniesamowitsze.
Szukaj
Miejscówki masz boskie. Bardzo, bardzo urzekające.
Co do samych zdjęć i ich technicznego aspektu to masz trochę do poprawiania. Np paprochy na niebie lub krzywość horyzontu ale są to detale w odniesieniu do całości.
zdjęcia bajka ale pokazując je narobiłeś apetytu na jeszcze
NIKON
Super miejsca, super zdjęcia.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Absolutnie świetnie i PIEKNIE, ale... 6 mi nie siedzi.
WB ?
Nikon
2 za klimat
PS. jakie tam są temperatury
Spójrz na światło i podziwiaj jego piękno.
Zamknij oczy. Teraz spójrz ponownie.
To, co widzisz, to i tak nie wszystko.
Mnie piątka najbardziej podeszła, choć cały zestaw jest oku miły. Piękny kraj, jeżdżę tam co roku z wędką i mieszkam vis a vis, koło Skutvik.
LED ZEPPELIN
Tym razem się udało , przez większą cześć pobytu było ponad 20 stopni i o dziwo tylko jeden dzień wiatr był mocniejszy niż 5 m/s , zimą jest różnie , teoretycznie jest cieplej niż mogłoby się zdawać praktycznie wiatr nie spada poniżej 8 m/s i przy temperaturze 2 stopni czujesz się po 10 minutach jakbyś spędził pół dnia w sporym mrozie , chociaż ja wolę jak temperatura spada poniżej zera , wiatr się uspokaja wtedy niebo robi się czyste i widać zorzę polarną : )
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Fajny set. Najbardziej trafia do mnie 2 i 6 za klimat i światło.
Skontaktuj się z nami