Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Monika&Marcin plener

Na plenerze tez troche popstrykalem choc nie chcialem za bardzo sie wcinac fotografowi.
    Sesja byla na terenach huty w chorzowie
    Jak wam sie podoba jakies porady na przyszlosc?

1.

2.

3.

4.

5.

6. no podaj raczke, nie boj sie

7.

8.

9.

10. hej bo pobrudzisz kolana.....

11....a nie mowilam !! trzeba bylo zonki sluchac

12.

13.
    N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
    Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania

Domyślnie

nikt nic? tak zle ?
    N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
    Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania

Domyślnie

no niestety nie jest dobrze. na niektorych az sie prosi o GO, a na niektorych nie pasuje
    nie chce byc ten zly ale zdjecia wygladaja jak od taniego fotografa, trzeba poprostu uczyc sie od kolegow na forum,
    najwazniejsze aby mlodym sie podobalo, bez urazy ale nikt nic nie napisal a osobiscie dla mnie to jest gorsze niz najwieksza krytyka.
    pozdrawiam
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

mi nie podchodzą kontrasty i skóra wpadająca w magentę jakoś uczulony na to jestem
    kadrowo też szału nie ma, młodzi pewnie zadowolenie, innym też mogą się podobać, nie mówię że jest źle ale mnie nie powalają

Domyślnie

Niestety ze wszystkich zdjęć wybija się tylko jedno. To nr. 13 - ta fotka najbardziej zwróciła moja uwagę. Po za tym powinieneś spróbować dołożyć trochę postprodukcji, dzięki której będziesz w stanie wyciągnąć więcej pozostałych ujęć. Pozdr.

Domyślnie

ogolnie masz klopot z panowaniem nad balansem bieli, GO i swiatlem, kadry niestety tez nie sa rewelacyjne, jezeli juz mialbym wybrac jedno to tez numer 13
    500px.com/kubasikorski

Uprawnienia umieszczania postów