Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: On the Edge

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jak dla mnie za dużo się dzieje w tym kadrze, ciężko się skupić.

Domyślnie

Jak nie przepadam za prostokątami o równej długości boku to tutaj, mz to się sprawdzi. Dół na gilotynę

Domyślnie

Ech widzę, że się troszkę w......eś, ale rozmawiamy tylko o zdjęciach i niczym więcej. Ja bardzo cenię dążenie do wypracowania własnej koncepcji i stylu.
    W tym wypadku na prawdę, sądzę że foto zyska w kwadracie. Uważam też, że warto słuchać i dokładnie przemyśleć rady kolegów z forum bo mimo wszystko jednak każdy subiektywnie doradza dobrze. Czasem jednak warto forsować własną koncepcję. Dam przykład: moje przedostatnie pstrykadełko pt. Bałatyk , tu się nie spodobało, a na innym portalu zostało wybrane na jedno ze zdjęć dnia. Co to oznacza? Ty decydujesz

Domyślnie

W panoramie, czy w kwadracie, czy w pionie, jakie to ma znaczenie przy tej ekspozycji? Myślę, że wszystkie byłyby bardzo ciekawe. Twoje wykonanie bardzo mi się podoba - człowiek aż chciałby stać w tym miejscu. I myślę, że o to właśnie chodzi.

Domyślnie

Nie nie zdenerwowalem sie ale czasme mysle ze co niektorzy próbują narzucic swoja wizje zdjecia... kazdy autor ma inna wizje. tak jak widac bylo na moim i kultena pojedynku. ehh... to co napisales... wiesz co?.. masz racje... Spokojnej niedzieli.

Domyślnie

Kulten też przeszedł swoje , ale dzięki samozaparciu i pracy idzie coraz dalej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów