Kulten też przeszedł swoje, ale dzięki samozaparciu i pracy idzie coraz dalej.
Szukaj
Kulten też przeszedł swoje, ale dzięki samozaparciu i pracy idzie coraz dalej.
W panoramie, czy w kwadracie, czy w pionie, jakie to ma znaczenie przy tej ekspozycji? Myślę, że wszystkie byłyby bardzo ciekawe. Twoje wykonanie bardzo mi się podoba - człowiek aż chciałby stać w tym miejscu. I myślę, że o to właśnie chodzi.![]()
Najpierw piszesz:
To Ci piszę, że ten kadr zmiata zdjęcia kultena - moim zdaniem (bo czyim niby?). Kadrowanie do kwadratu nie ma tu nic wspólnego z kultenem, tylko z odbiorem kadru. Ale w sumie co ja tam wiem
Tylko po co te nerwy?
Większość to przechodziła. Dasz b/w, ktoś będzie chciał kolor. Dasz kolor, nie będzie zieleń komuś pasować. Dasz kadr z super dla Ciebie ważnym badylem, usłyszysz by go usunąć. Normalka.
Ucinając dyskusję - chyba nie podoba mi się wizja autora![]()
Amen
Dasz b/w, ktoś będzie chciał kolor. Dasz kolor, nie będzie zieleń komuś pasować. Dasz kadr z super dla Ciebie ważnym badylem, usłyszysz by go usunąć. Normalka.
Z tego miejsca chcialem przeprosic! zwlaszcza Ciebie Nemeth. Ponioslo mnie wczoraj i napisalem co napisalem. Macie racje aby sie rozwijac nalezy sluchac innych i przyjmowac krytyke z pokora i wyciagac wnioski z niej.
Jescze raz wszystkich przepraszam. Wiecej nie bede. Jestem tu nowy a juz pokazalem sie ze zlej strony (czyt. pyskowka)
Przepraszam
Sebastian
Pieprzysz. Zdjęcie jest na tyle dobre, że ja w zaparte broniłbym swojego (słusznego) zdania na tyle, aż komuś puszczą zwieracze i każe usunąć swoje konto z forumJescze raz wszystkich przepraszam. Wiecej nie bede. Jestem tu nowy a juz pokazalem sie ze zlej strony (czyt. pyskowka)![]()
pozdr!, P.
...i coś jest w Twych słowach,
także to potwierdzają wypowiedzi Piotr_eka ( ma rację )
nie przejmuj się i rób swoje, a wnioski wyciągaj
dla siebie, jak słuszne to już Twoja decyzja.