Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Domyślnie

Również wybieram wersję kultena, w szczególności za sprawą, iż ostrość w zdjęciu Sebastiana uciekła... Można domniemać, iż powyższe, winą dygoczących kolan przed pojedynkiem... Zresztą sam byłbym w stresie...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

A ja to widzę tak: praca kolegi Sebastiana jest, że tak to ujmę z perspektywy spacerowej, taki pstryk czegoś ciekawego w wodzie, natomiast koledze Kultenowi chciało się przedstawić to coś ciekawego tak aby uwaga odbiory była skupiona właśnie na tym elemencie krajobrazu. I udało się wyśmienicie. I nawet gdyby obróbka była na obydwu pracach taka sama, bardziej intrygująca pozostanie praca Kultena
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Zdecydowanie Kulten wygrywa - przy drugim zdjeciu brakuje mi dalszej obróbki.

Domyślnie

Jedyneczka do mnie gada
    Lubie takie...

Domyślnie

nie bede oryginalny piszac .... KUlten

Oszczędny w słowach Awatar KOZI2000
    Miasto
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

kulten
    | D90 | MB-D80 | N35 1.8 | N50 1.8 | N18-105 VR | N70-300 VR | Benro A-500EX + BH2 | Naneu Alpha-L |

Domyślnie

Na ten moment zdjęcie Marcina jest zdecydowanie lepsze, a Sebastian według mnie ma poważne braki w śmiganiu softem i troszkę z ekspozycją, ale to kwestia czasu . Gdyby śmiganie było na tym samym poziomie zaawansowania i kolega miał więcej doświadczenia w fotografowaniu tego typu scen, myślę że wybór nie był by tak oczywisty

Domyślnie

dziekuje tormentol

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów