na temat pracy nic nie napisze bo i po co ? masz przewage i tyle
- sebastiana zdjecie zeby bylo ostre jak kultena i jasniejsze tez byloby swietne , nie zalamuj sie jeszcze pobijesz kultena / nie na pieści/
Szukaj
na temat pracy nic nie napisze bo i po co ? masz przewage i tyle
- sebastiana zdjecie zeby bylo ostre jak kultena i jasniejsze tez byloby swietne , nie zalamuj sie jeszcze pobijesz kultena / nie na pieści/
Dziękujemy Paniom i Panom.
Na obronę Sebastiana muszę się przyznać, że podczas focenia trochę mu dokuczałemi mocno rozpraszałem uwagę. Focił na kilka ekspozycji ale cokinowskie filtry wiele dodały od siebie. Ostatnio robiłem jedno zdjęcie pstryknięte przez Sebastiana (jest w dziale my w plenerze) i przyznam, że sporo zabawy było by zrobić z tym coś normalnego w miarę. No i Sebastian w zbyt gorącej wodzie kąpany zjadła go trema przy obróbce
.
Kolego Grudziński: w październiku wstępnie zaplanowaliśmy z Sebastianem weekendową wyprawę do Cumbrii więc może coś się wspólnego urodzi ze spotkania Nikonistów. Oczywiście jeśli wypali to podejmuję wyzwanie. Możesz mnie trzymać za słowo
.
sam uzywam filtrow cokinowskich (kupilem je w 2007 i do tej pory rozstac sie z nimi nie moge)
przyklad 1
przyklad 2
przyklad 3
to tylko czesc
Seba niech zapozna sie z tutkiem mojego autorstwa to napewno duzo mu pomoze tu link
no to juz nie moge sie pazdziernika doczekac![]()
U Seby po tych filtrach (nie wiem, dokładnie, których używa) zdjęcie są mocno wpadające w zieleń. Ale już wkrótce kupi Hitechowe ND Grady i problem zniknie.
Tez października doczekać się nie mogę. Oby tylko pogoda dopisała, czekam na solidne zachmurzenie
.
Pozdro.
Powiem szczerze, ze umiem uzywac filtrow cokina i ja tez z nich jestem BARDZO zadowolony (a raczej bylem bo sprzedalem) Wiekszosc moich prac byla wykonana na nich (w tym kilka publikacji) Generalnie nie narzekam. Ale jestem typem takiego czleka ze oczekuje od wlasnej osoby jeszcze wiecej. I gwarantuje, ze bede sie staral!
eee No. 1 genialne
Poziom wysoki, kulten wygrywa![]()
Kulten Zdecydowanie lepiej.
Skontaktuj się z nami