Wielkie gratki dla Kultena,za to że mu się chce....!!!
Sebastian wygrał ,bo się nie bał....
Dla mnie fantastycznie...obaj...![]()
Szukaj
Wielkie gratki dla Kultena,za to że mu się chce....!!!
Sebastian wygrał ,bo się nie bał....
Dla mnie fantastycznie...obaj...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Ech...Kulten powala! punkcik.....dal niego!
Chociarz Sebastian tez pokazuje swoj styl i to mu sie chwali.....pieknie odbite no i kolorki boskie!
Nikon http://greg77.com/
Gdyby fota Sebastiana była dobrze naświetlona wybrał bym właśnie jego pracęteż
lubię ładne i mocne kolorkiale chwała za odwagę, bo ja bym się nie odważył na taki
pojedynek.
Pozdro. Wojtek
Obydwa zdjecia sa bardzo dobre. Ale zdjecie Kultena tutaj wygrywa. Swietny kadr i doskonala obrobka nadaja charakteru i klimatu, ktorego na drugim zdjeciu dla mnie zabraklo.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Grudzinski ja pisze za Kultena. Pisze tak: PRZYJMUJEMY wyzwanie... Bedziemy jesnienia w Lake Distrct
Wiem ze sie nie tyczylo to do mnie ale... wtrace sie pomiedzy vodke a ogorka![]()
Pozdrawiam.
A ja zaglosuje na Sebastiana, zeby mu nie bylo smutno i mial chociaz jeden punkt honorowy.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Obie fotografie są przednie w swoim przedziale.
"Jeden temat, dwie różne wizje..."
więc wynik nigdy nie będzie uczciwy
jedynie możemy mówić co się komu podoba.
"Sebastian - naturalista i maniak koloru"
i ta naturalna fota bardziej mnie przekonuje![]()
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
Marcin twoja technika wygrała w tym motywie - odpowiednie podanie jest równie ważne co cała reszta![]()
Fajny pojedynek ale trudno porównywać te prace do siebie.
Może gdyby Sebastian zrobił tak jak kulten czyli skleił dwie osobno obrabiane warstwy? albo kulten naświetlił kadr tak jak Sebastian?
Jeżeli już trzeba wybrać to napewno bardziej dopracowane jest fotografia kultena. U Sebastiana brakuje mi obróbki a ostrości to już wogóle niet. Na fotografii Sebastiana mz nienaturalnie wygląda tak mocno rozjaśniony ten...patryczek.
w przypadku Sebastiana za bardzo 1 i 2 plan się z sobą stapiają, przez co nie wiem, co jest ważniejsze (chociaż wiem, co powinno być)
Naucz się czytać
Skontaktuj się z nami