Nie potrafię chyba obróbką pokazać potencjału zdjęć. Zacząłem świrować i wyszło jak poniżej. Co powiecie?
Postaram się was nie zanudzać już takimi ilościami. Pokazy STIGa mnie zabiły i ztłumiły moją twórczość...
Szukaj
Nie potrafię chyba obróbką pokazać potencjału zdjęć. Zacząłem świrować i wyszło jak poniżej. Co powiecie?
Postaram się was nie zanudzać już takimi ilościami. Pokazy STIGa mnie zabiły i ztłumiły moją twórczość...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Ładny portrecik. Lubię ciasno... zresztą szeroko też.
Jakby białka były za białe, ale to może monitor.
Podoba mi się.
bardzo ładne
ps. urodzilem sie w Puławach![]()
Al, bardzo ładny portret, może tylko jak StruceL - białka ciut za białe, ale ciasnota w tym przypadku jak najbardziej ok
lukaszMM - czyli jest nas coraz więcej![]()
Bardzo fajne zdjecie wg mnie, tylko inaczej bym obróbkę widział zaiste. W innej tonacji, mocniejszy stanowczo kontrast, bardziej podkreślone oczy. Może udałoby się kontur nosa też wyciągnąć nieco. No ale obróbka rzeczą wtórną - jak kto widzi i lubi tak robi
PS. Kusiło, uległem i pozwoliłem sobie w shopie pomajstrować po swojemu przy tej fotce - click. Jak sobie nie życzysz przerabiania własnych zdjęć to przepraszam, daj znać, usunę linka![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Tak szczerze to poza tym że zmieniłeś tonację i minimalnie kotrast to nie widzę róźnic
Ale nie ma sprawy - eksperymentuj - może wpadnie mi coś w oko
![]()
Dzięki za opinie...
Al "CAPONE" Bundy
Głównie chodziło mi o podkreślenie oczu co imo jest dosć zauważalne przy porównywaniu obu wersjiSkorzystałem z metody, którą w tutku opisałem kiedyś...
No tak jak mówiłem, każdy obrabia tak jak widzi, tak jak lubi - wtórna sprawa![]()
![]()
Tak czy wspak ciekawe zdjęcie, a o nie przecież sie rozchodzi![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Wg mnie, Emilu, to jest to świetna obróbka i po prostu uznaj taki retusz za "swój styl".
Zdjęcie robi wrażenie, ktoś tam może "zrobiłby inaczej", ale Ty zrobiłeś tak, że chce się patrzeć!
Skóra, oczy - czadzik!
A tak na marginesie - dlaczego nie wybierasz się do Łodzi na fotografowanie?
Z moim talentem - raczej bym tylko się pałętał... Ale dzięki![]()
Al "CAPONE" Bundy
Skontaktuj się z nami