Close

Strona 8 z 29 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 288

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Jezyka to sie nigdzie nie zmienia bo LR jest tylko w wer. angielskiej
    To nie jest prawda.
    LR2 oficjalnie jest dostępny w 11 językach, w tym 3 azjatyckie.
    Poza tym można, podmieniając zapisy pliku translatedstrings.txt zlokalizować go chyba dość dowolnie...

Język można zmienić w Preferences --> General. Niektóre wersje trzeba najpierw zainstalować razem z LR

Domyślnie

LR 2.3 z polskiego sklepu internetowego. W "Preferences"-> "General":

Zakończmy temat języka bo wątek nosi tytuł "Lightroom 2 Presets"
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

ok moj blad, nigdy tego nie sprawdzalem
    dodam tylko na usprawiedliwienie ze ja w preferences/general nie mam jezyka (ale moze to dlatego ze to wersja na maca, nie mam pojecia)
    koncze offtop

Domyślnie

Edycja-Preferencje-język interfejsu: Automatyczny

http://www.cherub.pl/index.php?optio...1240&Itemid=87
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Domyślnie

To i ja się spytam o jedno. Czy jeżeli obrobie w LR wszystkie fotki moge je hurtowo wyeksportować, czy muszę po kolei robić "Export". Wydaje mnie się że gdzieś jest taka funkcja tylko gdzie? Dzięki
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Zaznaczasz wszystkie i eksportujesz (obydwie czynności albo mysz albo skrót klawiaturowy).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    To i ja się spytam o jedno. Czy jeżeli obrobie w LR wszystkie fotki moge je hurtowo wyeksportować, czy muszę po kolei robić "Export". Wydaje mnie się że gdzieś jest taka funkcja tylko gdzie? Dzięki
    ja robię tak wrzucam wszystkie fotki przez "importuj" obrabiam je oznaczając lepsze zdjęcia opcją "oflaguj" jak kończe to ustawiam w "pasku filmowym" (ten panel na dole) "Filtry:" -> "oflagowane". Skrótem klawiaturowym CTRL+A zaznaczam wszystkie fotki i robie "Plik" ->"Eksportuj"

Domyślnie

Pytanie z innej beczki.

mam 1300 zdjęć z wesela brata na wszystkich pojechałam auto a bo mi się nie chciało nic z nimi robić ... i wyeksportowałam JPG
    teraz pytanie jak wszystkie na jeden raz przywrócić do oryginalnego rawa bo klikanie pojedynczo jakoś mi się nie uśmiecha

chodzi mi o zaznaczenie całości i reset operacji na nich przeprowadzanych ( żeby było jaśniej )
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

W widoku Library zaznaczasz wszystkie zdjęcia, potem z zakładki Quick Develop wybierasz Reset All.

Za poradę należy się 5 zł plus VAT

Strona 8 z 29 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów