Close

Strona 10 z 29 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 288

Domyślnie

Podpinając się pod temat - może ktoś mi powiedzieć, dlaczego lightroom przekłamuje mi tak bardzo kolory? oryginalnie białe to białe, a nie żółtawe....

Domyślnie

Ostatnio o to samo pytałem i kolega kusi też. Generalnie o profile chodzi w 99% przypadków - czek zis.

Domyślnie

wielkie dzięki Zbyszku - już nie wiedziałem gdzie mam szukać z tego wszystkiego

NIKON D90 | 16 - 85 f/3.5 - 5.6 G VR DX
    "Robiąc zdjęcie uchwyć chwilę tak aby było niepowtarzalne"
    http://maateoo.eu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maateoo Zobacz posta
    Ciekawy jest zwłaszcza preset "rozklady.zip" (zajmujący 90% objętości pliku)
    Anyway, dzięki za spakowanie wszystkiego w jedną całość, bo pomału ciężko to wszystko ogarnąć.
    flickr dużo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pedro Zobacz posta
    Ciekawy jest zwłaszcza preset "rozklady.zip" (zajmujący 90% objętości pliku)
    Anyway, dzięki za spakowanie wszystkiego w jedną całość, bo pomału ciężko to wszystko ogarnąć.
    Hehe, też się zastanawiałem
    Presetów jest tak dużo, że ciężko je będzie sprawdzić nie klikająć co popadnie

Przy okazji...być może był już ten link, ale skoro już piszę posta to dorzucę:
    http://insidelightroom.com/colour-presets/ ( <-- prowadzi do konkretnego działu, ale na pewno się zorientujecie)
    D90

...:: blogspot ::...

Zbanowany
    Miasto
    NY,W-w,W-wa

Domyślnie

Napiszcie mi w skrocie jak zaintalowac te pluginy do LR azeby korzystac z nich poprzez otwarcie zaklaki: Ustawienia predefinowne?

Rozpakowuje dany preset i gdzie go instaluje...?

Zbanowany
    Miasto
    NY,W-w,W-wa

Domyślnie

Niestety nie ma jakiegokolwiek folderu o nazwie Prestets w Adobe/Lightroom/... sa tylko Modules, moxplugins, Resources i shared.
    Gdzie mam tego szukac? Moj zrzut ekranu: http://img5.imageshack.us/img5/4660/zrzutge.jpg

Licze na Wasza pomoc!
    Z gory dzieki!

Pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Salleh Zobacz posta
    Niestety nie ma jakiegokolwiek folderu o nazwie Prestets w Adobe/Lightroom/... sa tylko Modules, moxplugins, Resources i shared.
    Gdzie mam tego szukac?
    Musisz przejsc do okna "Edycji" (u gory obok biblioteki). Tam po lewej stronie bedziesz mial presety. Mozesz je zaimportowac pojedynczo badz otworzyc okno z zawartoscia folderu gdzie sa umiejscowione na dysku i tam je poprzegrywac z innej lokalizacji.
    Ostatnio edytowane przez clusca ; 17-11-2009 o 14:16 Powód: literowka
    clusca
    Fufu X

Zbanowany
    Miasto
    NY,W-w,W-wa

Domyślnie

Ale ze mnie gapa ;/
    Dzieki clusca, teraz dziala

Strona 10 z 29 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów