Witam wszystkich. Dokładnie nie pamiętam ale wydaje mi się że tak nazywa się mój aparacik. Mam z nim ogromny problem. Aparat ten zakupiłem w grudniu 2005 ale już w styczniu się rozwalił obiektyw serwis nikona wymienił mi obiektyw i wszystko było oki do czerwca kiedy to zaczął się wyświetlać komunikat lens error i nic nie można było zrobić aparat oddałem do serwisu, został on naprawiony dosyć szbko ale po niespełna miesiącu sytuacja sie powtórzyła lens error wtedy już aparat odniosłem do splepu w którym go kupiłem chciałem żeby mi go wymienili ale sklep oidesłał do serwisu nikona, została wymieniona elektronika w sumie wszystko było dobrze więc go odebrałem bo był mi potrzebny lecz już następnego dnia byłem w sklepie ponownie w aparacie nie można było umieścic karty pamieci a do tego zdjęcia które zrobiłem były czarne z jednej strony tzn. tak jaby coś zasłaniało lampe w tej chwili jestem bez aparatu i bez kasy czuje sie oszukany zrówno przez sklep jak i przez firme nikon. a tak wogóle to ktoś miał ma taki aparat?
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami