Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Bielawa.

Domyślnie Bielawa.

Zajrzałem do głębokiej szuflady. Lato 2006. Jeszcze robione za pomocą 4mpix Próbowałem wyciągnąć z tego co się dało. Niestety, byłem wtedy jeszcze młody i głupi

**

*Bielawa*

PS Testuje nowy podpis.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Czemu ja jak zawsze tu, na forum, coś wstawię, to nikt nie komentuje? Jest tak tragicznie, czy po prostu wszyscy mają mnie w d***?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Nie mam Cie w du** , ale ostrość IMHO powinna być na dalszym planie bo przy kwadracie tam wzrok ucieka...

Domyślnie

I o to mi chodziło!

Domyślnie

Coz, jedyne co mozna napisac, to ze jest kiepsko. Ostrosc nie tam gdzie trzeba, zdecydowanie zbyt ciemny glowny motyw, kompozycyjnie rowniez ten obrazek nie zachwyca. Tak wiec do roboty w caszie tour de america, w starej szufladzie nie zawsze warto grzebac
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów