Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Six Flags New England [miniRELACJA]

Wiem co powiecie. Relacja z Bostonu była dawno temu i velaskez się obija. W sumie to po trochu macie rację. Z jednej strony był koniec szkoły (skończona!), z drugiej mam trochę egzaminów do zdania w sierpniu, z trzeciej mam wolny komputer i obrabianie nefów na nim to katorga. Wymówki, wymówki, wróćmy do tematu.
    Dzień po Bostonie wybraliśmy się do Six Flags New England! Jest to jeden z wielu parków rozrywki Six Flags. Jest to największa na świecie sieć parków rozrywki. Mają ich 21 z czego 18 używa nazwy Six Flags.
    Nazwa pochodzi od sześciu flag jakie miał stan Texas, gdzie w 1961, powstał pierwszy park tego typu.
    Przejdźmy do zdjęć, bo suchych faktów za wiele nie ma

1. Tytułowe Six Flags. Każdy park o tej nazwie je ma.

2. Jak widać połączono to z zabawą. Przejażdżka jest bardzo emocjonująca. Adrenalinka!... (właśnie zauważyłem te białe plamki, nie stempluje bo już nie mam na to ochoty )

3. Rollercoaster Bizarro. W 2008 nazwa została zmieniona z Superman na Bizzaro, czyli antysupermana. Aby się przjechać stałem w kolejce 1:30h.

4. Bizarro ciąg dalszy.

5. Przejażdżka trwa 2:30min. I wystałem się tyle w kolejce, żeby się przejechać niecałe 3 minutki...

6.

7.

8. Oczywiście poza Bizarro park oferuje kilka mniejszych rollercoasterów. Kolejki są relatywnie mniejsze.

9.

10. Są też przejażdżki dla małych dzieci.

11. Dom piratów.

12. W latach '90 WB wykupiło Six Flags, przez co Looney Tunes są wszędzie obecne.

13.

14. Bonusik.

I zauważcie jedną ważną rzecz.
    Nie padał deszcz.
    I dalej oddam nerkę za 10-20
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

ech to amerykanskie obżarstwo Poza bonusikiem same mcdonaldsy tam łażą
    Sorry z OT.
    Jak to dobrze ze jestem w Polsce i codziennie moge podziwiac polskie kobiety Ufff
    ---------
    Zdjęcia - fajne - jak na park rozrywki rzecz jasna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    ech to amerykanskie obżarstwo Poza bonusikiem same mcdonaldsy tam łażą
    Sorry z OT.
    Jak to dobrze ze jestem w Polsce i codziennie moge podziwiac polskie kobiety Ufff
    ---------
    Zdjęcia - fajne - jak na park rozrywki rzecz jasna
    Hehe dobre spostrzezenie.
    Wybieram sie tam juz od paru lat i nie moge sie wybrac, a co do zdjec to nie wiem ale u mnie sa troche za ciemne.

Domyślnie

A na "Drop tower" się wybrałeś.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Oczywiście! I na "Sling shot". Taka kula na gumach, i wystrzeliwują Cię na 270ft
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Piknie, tylko czy ktoś wie dlaczego 'six', skoro jest ich 'seven'?

Domyślnie

oprócz czwórki i dziewiatki gdzie poobcinałes postacie nie mam wiekszych uwag - mało tego powiem Ci ze fajnie to pokazałeś

Oszczędny w słowach Awatar rsuchorab
    Miasto
    Lublin/Pruszcz Gdański

Domyślnie

bonusi najfajniejszy
    gratuluje wycieczki

Uprawnienia umieszczania postów