Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: srebrna strzala

Domyślnie srebrna strzala

D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek
    2 i 4 super!
    mnie jeszcze jedynka przypadła do gustu
    TOTALNY AMATOR with...
    Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
    www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog

Domyślnie

Najbardziej podoba mi sie 2-ka.
    Swietny pomysl z wagonem w tle!
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

Fajne zdjęcia i piękne - Subaru GT 4WD to było moje ulubione. Pamiętam jak w Krakowie otworzyli pierwszy salon i z nabożną czcią oglądałem to cudo. Wprawdzie wygląda jak taksówka, ale jest z tego dumne - i na tym polega dyskretny urok tej rajdówki. Szkoda, że późniejsze modele wyglądają jak taksówka i starają się od tego faktu owrócić uwagę wiejskim tuningiem (w związku z czym przeniosłem swe uczucia na Mitsu Evo )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Fajne zdjęcia i piękne - Subaru GT 4WD to było moje ulubione. Pamiętam jak w Krakowie otworzyli pierwszy salon i z nabożną czcią oglądałem to cudo. Wprawdzie wygląda jak taksówka, ale jest z tego dumne - i na tym polega dyskretny urok tej rajdówki. Szkoda, że późniejsze modele wyglądają jak taksówka i starają się od tego faktu owrócić uwagę wiejskim tuningiem (w związku z czym przeniosłem swe uczucia na Mitsu Evo )
    Kiedy byłem parę lat temu w Izraelu, co druga taksówka w Jerozolimie to było właśnie takie Subaru. Naturalnie bez spojlera i halogenów, ale Subaru

Domyślnie

4 widze filtr dodany w PS czy jakis inny ?
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

4 chodzi ci o ten czarwony zabraw??? to ratowanie z dziwnego WB bo mieszanie swiatla fleshowego i zastanego ze sklejonych 3 fotek to troche rzezba
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

ale sobie poradziłeś hihihi
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

brawo za światło na 4 !!
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Uprawnienia umieszczania postów