Szukaj
oczywiscie ze mogą - mało tego powinni, skoro ja dziadek który trzy lata temu kupiłem pierwszy w zyciu komputer i to jeszcze własnie na potrzeby fotografii, nauczyłem się sam obrobki (komputera musiałem również ) i jakoś tam klecę fotki ---- to młodzi pręzni z wyobrażnią i dobrze opanowanym programem maja nawet większe szanse na stworzenie dobrych zdjęć - i tutaj jest wielu takich, i ja się z tego cieszę
a duszę ma kazdy z nas więc twórzmy zdjęcia, bo to zatrzymane w czasie, niepowtarzalne, czasami bardzo piękne chwile (sorry za OT Kulten)![]()
Można OTować ile dusza zapragnie.
Zainspirowany wypowiedziami niektórych użytkowników skoczyłem przed chwilą do sklepu i kupiłem sobie pluginy.
Były w miarę tanie, więc kupiłem sobie na początek trzy: Kultenowy, Nemethowy i Habrowy.
Podobają mi się Ich zdjęcia więc będę sobie robił teraz takie same.
Mam nadzieję, że się koledzy nie obrażą, że zacznę wstawiać zdjęcia zrobione pluginami jak wyżej.
Pike - z całym szacunkiem, ale większej bredni nie czytałem dawno.
mistrz. klimat LOTR![]()
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Lol. Rano fote oglądałem, ale na kijowym monitorze więc nic nie pisałem. Przychodzę do domu - temat ten sam, fota inna... już myślałem, że coś ze mną nie tak... ale doczytałem ;D
Praca rewelka.
poranna też była dobradla mnie bomba.
Rewelacyjne focenie. Pozazdrościć miejsca i czasu ( posiadania )...![]()
NIKON
Za innymi rewelacyjna fotka, mi się osobiście bardzo takie klimaty podobają to też sobie kupię plugin Kultenowy tylko namiar na sklep podajcie![]()
Skały wyglądaje jak szczyty gór wystające z chmur, bardzo ładna praca z klimatem
Skontaktuj się z nami