Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Opuszczeni

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tak napisałem bo było inne zdjęcie (ale juz wiem)- to jest równie sliczne a moze nawet bardziej
    hehe. Dziękuję Ci bardzo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cez4r Zobacz posta
    A czy nie uważasz, że owi małolaci też mogą być zdolni i robić fotki jak stare wygi? (bez urazy koledzy )

Co do zdjęcia to chyba wypowiadałem się na DA na jego temat a jeśli nawet to się powtórzę Zazwyczaj widzi się progres ze zdjęcia na zdjęcie, w twoim przypadku chyba już on nie następuje bo i nie ma takiej możliwości - kolego osiągnąłeś perfekcje w tym co robisz :P
    oczywiscie ze mogą - mało tego powinni, skoro ja dziadek który trzy lata temu kupiłem pierwszy w zyciu komputer i to jeszcze własnie na potrzeby fotografii, nauczyłem się sam obrobki (komputera musiałem również ) i jakoś tam klecę fotki ---- to młodzi pręzni z wyobrażnią i dobrze opanowanym programem maja nawet większe szanse na stworzenie dobrych zdjęć - i tutaj jest wielu takich, i ja się z tego cieszę
    a duszę ma kazdy z nas więc twórzmy zdjęcia, bo to zatrzymane w czasie, niepowtarzalne, czasami bardzo piękne chwile (sorry za OT Kulten)

kulten
    Gość

Domyślnie

Można OTować ile dusza zapragnie .

Domyślnie

Zainspirowany wypowiedziami niektórych użytkowników skoczyłem przed chwilą do sklepu i kupiłem sobie pluginy.

Były w miarę tanie, więc kupiłem sobie na początek trzy: Kultenowy, Nemethowy i Habrowy.

Podobają mi się Ich zdjęcia więc będę sobie robił teraz takie same.

Mam nadzieję, że się koledzy nie obrażą, że zacznę wstawiać zdjęcia zrobione pluginami jak wyżej.

Pike - z całym szacunkiem, ale większej bredni nie czytałem dawno.

Domyślnie

Lol. Rano fote oglądałem, ale na kijowym monitorze więc nic nie pisałem. Przychodzę do domu - temat ten sam, fota inna... już myślałem, że coś ze mną nie tak... ale doczytałem ;D
    Praca rewelka.

Domyślnie

poranna też była dobra dla mnie bomba.

Domyślnie

Rewelacyjne focenie. Pozazdrościć miejsca i czasu ( posiadania )...
    NIKON

Domyślnie

Za innymi rewelacyjna fotka, mi się osobiście bardzo takie klimaty podobają to też sobie kupię plugin Kultenowy tylko namiar na sklep podajcie

Domyślnie

Skały wyglądaje jak szczyty gór wystające z chmur, bardzo ładna praca z klimatem

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów