Bardzo dobra praca![]()
Szukaj
To piękne bez dwóch zdań, ale pluginy też piękne.Bez urazy, ale widuję bardzo podobnie obrabiane fotki przez małolatów na jakichś młodzieżowych blogach.
To czekam na przykłady.
Pojęcie filtru jest rzeczą względną gdyż rozróżnić można najróżniejsze filtry szklane, żelowe czy żywiczne montowane na obiektyw, których efekty mogą być rozmaite. Mogą być to również wszelkie środki stosowane w sofcie do obróbki i ciągle będzie można je nazwać filtrami choć byłoby to zbyt ogólnikowe i w mojej ocenie błędne a już na pewno nie metodologicznie poprawne.
Ponadto jeśli potrafisz stwierdzić, że użyłem "pluginów" to rozumiem, że mniej więcej potrafisz określić jakich. I również bez urazy ale jeśli twierdzi się pewne rzeczy należy je tez umieć udowodnić.
A czy nie uważasz, że owi małolaci też mogą być zdolni i robić fotki jak stare wygi? (bez urazy koledzy)
Co do zdjęcia to chyba wypowiadałem się na DA na jego temat a jeśli nawet to się powtórzęZazwyczaj widzi się progres ze zdjęcia na zdjęcie, w twoim przypadku chyba już on nie następuje bo i nie ma takiej możliwości - kolego osiągnąłeś perfekcje w tym co robisz :P
oczywiscie ze mogą - mało tego powinni, skoro ja dziadek który trzy lata temu kupiłem pierwszy w zyciu komputer i to jeszcze własnie na potrzeby fotografii, nauczyłem się sam obrobki (komputera musiałem również ) i jakoś tam klecę fotki ---- to młodzi pręzni z wyobrażnią i dobrze opanowanym programem maja nawet większe szanse na stworzenie dobrych zdjęć - i tutaj jest wielu takich, i ja się z tego cieszę
a duszę ma kazdy z nas więc twórzmy zdjęcia, bo to zatrzymane w czasie, niepowtarzalne, czasami bardzo piękne chwile (sorry za OT Kulten)![]()
Skontaktuj się z nami