Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dużo chmur...

Domyślnie Dużo chmur...

...i mało podłogi. Wiem, że jest nieproporcjonalnie, ale i tak mnie zjecie

Domyślnie

To może ja zacznę. Góra nieba mało ciekawa. Poświęciłbym górę na rzecz dołu. Jest go zdecydowanie za mało.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

... i powietrza.oddech jest dla skołatanej duszy człowieczej.obraz chyba nie zawsze musi łapać od razu za gardło barokowym nadmiarem i brawurą "rozwiązań"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    To może ja zacznę. Góra nieba mało ciekawa. Poświęciłbym górę na rzecz dołu. Jest go zdecydowanie za mało.
    Ja również podzielam tą opinię.
    Pozdro. Wojtek

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Ciecie na wysokości białych obłoków by nie zaszkodziło, do tego coś mi się zdaje, że leci w prawo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pike Zobacz posta
    ... i powietrza.oddech jest dla skołatanej duszy człowieczej.obraz chyba nie zawsze musi łapać od razu za gardło barokowym nadmiarem i brawurą "rozwiązań"
    co?

faktycznie, samą górę można wyciachać, ale kadrowałem 2:3 i tak "wyszło". bałagan na dole mi się nie podobał więc go nie ma i nie będzie, jakieś krzaki, betonowe nabrzeże i stado ludzi, wybitnie mi nie pasowało.

dzięki za komentarze.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    co?

faktycznie, samą górę można wyciachać, ale kadrowałem 2:3 i tak "wyszło". bałagan na dole mi się nie podobał więc go nie ma i nie będzie, jakieś krzaki, betonowe nabrzeże i stado ludzi, wybitnie mi nie pasowało.

dzięki za komentarze.
    Niestety dość często tak bywa, że otaczając warunki nie pozwalają na lepsze kadrowanie. Mimo to ocena zdjęcia nie może brać tego pod uwagę . Zdjęcie nie jest złe ale..., jedna to ale o którym Sea21 napisał pozostaje.

Uprawnienia umieszczania postów