Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Zamiennik Pilota ML-L3

Witam, tak jak w temacie jezeli nie posiadamy pilota ML-L3 lub innego i nie chcemy go kupowac a posiadamy telefon nokii z sysytemem s60v3 np nokia E71, N95 itp który ma wbudowany port podczerwieni mozemy zainstalowac programik Psiloc Total irRemote(osobiscie mam wer. 1.04 poniewaz dziala prawidlowo i jest po polsku) nastepnie wrzucamy odpowiednie sterowniki urzadzenia(do pobrania ze strony producenta bezeposrednio z menu aplikacji) w moim przypadku pobralem do d80, i pieknie smigaja z d90. Wszystko smiga bez zarzutu, zasieg jest maly bo ok 1-2m ale w zupelnosci wystarcza. Jezeli ktos mialby jakies problemu ew. pytania prosze o kontakt na PM postaram sie pomoc. Pozdrawiam Szymon

Nikon D200+Grip i Nikon F65|N50 f1,8|N18-70|S70-300 APO DG|Nikon SB-600| DELTA DRF-14| -= Moja Galeria FOTO =-

Domyślnie

tak ale wrzucilem tutaj wzmianke o tym, moze komus sie przydac, i podalem dzialajaca wersje programu bo nie kazda dziala(wyzsze juz nie obsluguja aparatow, zupelnie nie wiem dlaczego).

Domyślnie

Tak dla aktualizacji.
    Psiloc wprowadził nowe sterownik pod D90, które działają. Już nie trzeba używać tego z D80.
    “Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył.”
    Robert Bresson

Moja mała galeria.

Domyślnie

A do Nikona D200 to dziala ? z komurki?

Uprawnienia umieszczania postów