Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wypogodzilo sie

Domyślnie Wypogodzilo sie

Witam ponownie, tym razem postanowilem poddac waszej ocenie kolejne zdjecia, ktore udalo mi sie wykonac w piekne sloneczne dni - wiem, ze nie sa to najlepsze warunki do focenia ale dzieci mialy sporo frajdy.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

Napewno wasz odbior bedzie inny od mojego ale moze ktos skomentuje i udzieli mi jakis wskazowek co robic aby w przyszlosci bylo lepiej.....pozdrawiam

Domyślnie

Zdjęcia są dla mnie takie naturalne, radosne i autentyczne.
    IMO jednak za ciasno kadrujesz i nie starasz się unikać zbędnych szczegółów w tle.
    Najbardziej podobaja mi się zdjęcia 1 i 2.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Właściwie odnośnie kadrowania wystarczy opinia downunder'a, od siebie dodam jeszcze to, że kadry niestety są niedbałe (np. ucięte stopy) i jak dla mnie zbyt centralne - oczywiście zasady (trójpodział) są po to żeby je łamać, ale musi to być zrobione w sposób umiejętny, a na razie tego Ci brakuje Ale się nie zrażaj czasem, tylko ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz

...acha - w dzisiejszych chorych czasach radzę uważać z publikacją półnagich i nagich dzieci...

Domyślnie

Dziekuje za wskazowki, kazda jest dla mnie bardzo istotna. Problem z ciasnymi kadrami to wynik zabawy N 70-300VR ktorego mialem na pozyczce przez tydzien - poprostu brakowalo miejsca za plecami, zeby sie dalej ustawic a moja cora jest tak szybka ze naprawde ciezko ja w jednym miejscu zatrzymac na dluzej niz 10 sek

Domyślnie

Archibald - dzieki za ostrzezenie, napewno sie dostosuje

Domyślnie

Ja widzę tylko fotki od 3 do 5. Z tej perspektywy komentarz downundera jest mocno złośliwy

Domyślnie

1 i 2 zostaly usuniete ze wzgledow bezpieczenstwa

Domyślnie

Nice
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Uprawnienia umieszczania postów