Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Black man

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2Cresky Zobacz posta
    chodzi mi o to, że przez tą obróbkę wyizolowałaś modela z otoczenia i wygląda jak kartonowa figura. Naprawdę tego nie widzisz ? przypatrz się oryginałowi i swojej wersji
    Wiesz jakoś nie przeszkadza mi to że model jest bardziej wyrazisty niż tło. Ale mówie, to co podoba się mi nie musi się podobać Tobie.

Poza tym wolałabym byście skupili się na ocenie prac kolegi bo nie chce dominować jego wątku swoją osobą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Wiesz jakoś nie przeszkadza mi to że model jest bardziej wyrazisty niż tło. Ale mówie, to co podoba się mi nie musi się podobać Tobie.

Poza tym wolałabym byście skupili się na ocenie prac kolegi bo nie chce dominować jego wątku swoją osobą.
    Pracę kolegi już oceniłem. Oczywiście masz rację w myśl zasady " jeden woli córkę a drugi teściową "
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Całkiem niezła 2. Może warto byłoby jeszcze mocniej w klimat filmowy pójść (a nawet w Technicolor)?
    A przy okazji - znajomy z Birmingham czy Ostrołęki?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AScally Zobacz posta
    Całkiem niezła 2. Może warto byłoby jeszcze mocniej w klimat filmowy pójść (a nawet w Technicolor)?
    A przy okazji - znajomy z Birmingham czy Ostrołęki?
    birmingham
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Mam nadzieje że nie gniewasz się za tą przeróbkę... tak po prostu mi pomysł wpadł do głowy.

Domyślnie

nie ma problemu , ja dopiero sie ucze wiec wszystkie wskazowki sa mi mile widziane
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Zdecydowanie podoba mi sie nr 1. Obróbka koleżanki już niestety mniej.

pozdrawiam
    Nikon D300

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów