Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Kłosy #

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Dla mnie troszkę do tej subtelności zbyt agresywna winieta u góry.
    Szanuję oczywiście Twoją opinię ale spójrz, że dzięki temu takie rozmieszczenie winiety kieruje wzrok do środka kadru, co w przypadku takiego motywu jak zboże mz jest konieczne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Szanuję oczywiście Twoją opinię ale spójrz, że dzięki temu takie rozmieszczenie winiety kieruje wzrok do środka kadru, co w przypadku takiego motywu jak zboże mz jest konieczne.
    Oczywiście - ja rozumiem intencje autora i popieram, ale moim zdaniem nie powinna przechodzić aż do głębokiej czerni

kulten
    Gość

Domyślnie

Ale nie przechodzi , ciągle widzę szczegóły w narożnikach. Tylko się nie pokłóćmy .

Domyślnie

Tonacja bardzo fajna , ale nie urzekło mnie to zdjęcie jest takie nie piotr_ek-owe

Domyślnie

Tylko się nie pokłóćmy .
    Proszę Ciebie - nie żartuj

Ale nie przechodzi , ciągle widzę szczegóły w narożnikach. .
    W sumie masz rację. Ale już wiem o co chodzi. Poranne spojrzenie dało inną wskazówkę. Dałbym troszkę zaciemnienia jeszcze na górnej krawędzi , pośrodku kadru. Zresztą - to są naprawdę drobne szczególy, które i tak zależą od autora. Tak to widział i już.

Domyślnie

Swietne, nic nie zmieniaj w tym zdjeciu. Bardzo mi sie podoba, brawo!
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dobry, uspokajający obrazek. Mi się podoba.

Domyślnie

Zawiść to niskie uczucie, ale jak patrzę na to zdjęcie, to nie potrafię go opanować.
    Gratulacje....
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów