Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: pływak

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie pływak

ok, to może coś takiego...

1.
    I leave you, negative behind
    Watch me all in flames, on a butterfly I ride

Domyślnie

Widziałbym to bardziej symetrycznie, horyzont w jednej linii i zmieniająca się tylko pozycja pływaka.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Taki cykl lepiej by wygladal jakby plywak na kazdym zdjeciu byl coraz blizej albo coraz dalej. Tutaj on przyplywa i jest blisko. Przyplywa i jest dalej, a na koniec odplywa. Jakos niezbyt. Ewentualnie z przodu, z tylu, z lewej i z prawej w podobnej pozie
    To, ze jest anonimowy przez zaciemnienie twarzy nie przeszkadza mi. Nawet fajnie, ze tak jest.

Domyślnie

hej,

Cytat Zamieszczone przez karmel Zobacz posta
    Widziałbym to bardziej symetrycznie, horyzont w jednej linii i zmieniająca się tylko pozycja pływaka.
    Zgodzę się z Tobą. Też o tym myślałem i zobaczę czy można coś z tego jeszcze wycisnąć i tak wykadrować by uzyskać jedną linię horyzontu.

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Taki cykl lepiej by wygladal jakby plywak na kazdym zdjeciu byl coraz blizej albo coraz dalej. Tutaj on przyplywa i jest blisko. Przyplywa i jest dalej, a na koniec odplywa. Jakos niezbyt. Ewentualnie z przodu, z tylu, z lewej i z prawej w podobnej pozie
    To, ze jest anonimowy przez zaciemnienie twarzy nie przeszkadza mi. Nawet fajnie, ze tak jest.
    Zgoda ale z tym lewo prawo góra dół to trochę trudno wykonać .
    Zaciemnienie celowe - chciałem mieć duży kontrast i nie chciałem pokazywać twarzy pływaka...

Może mi się uda coś z nich wycisnąć jeszcze - dzięki wielkie...

Domyślnie

Ok - to może coś takiego:

1.

Domyślnie

Faktycznie 2 lepsza. BTW, miałem skojarzenie z filmem "Nóż w wodzie"

Uprawnienia umieszczania postów