Każdy ma wiewiórę, to ja też - a co, nie będę gorszy.
Szukaj
Każdy ma wiewiórę, to ja też - a co, nie będę gorszy.
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Wiewióra fajna ale tło po prawej stronie "kładzie' fotę.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Miałem na myśli kawałek czerwonego muru(tak to wygląda) i to coś zielonego "wyrastającego" z ogona wiewiórki i ciągnącego się do górnej krawędzi zdjęcia.
Wiewiórka stoi na wzniesieniu terenu a w dole po prawej widać to "coś" co opisałem wyżej.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Ja patrząc na minę tego rudzielca ,bałbym się krytykować tła
Pozdr.M
Przyłączam się do petycji, sine tło jest nie na miejscu. Psuje odbiór wiewióry, która tak sympatycznie zagrała. Także aktorsko jest super, ale scenograf nawalił. I jak tu nie stosować malowania. Ja bym bez skrupułów ujednolicił te tło.
To co jest za wiewiórą to drzewo a "coś zielonego wyrastającego z ogona wiewiórki" to cień po nieoświetlonej stronie tego drzewa. To trójkątne "sine" w PGR co Wam tak przeszkadza to ziemia pokryta liśćmi kilka metrów dalej od drzewa. Może, gdybym nie wiedział co na to tło się składa to podzielałbym wasze zdanie, a tak, nie jest w stanie mi się nie podobać czy przeszkadzać. W każdym bądź razie dzięki za opinie.![]()
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Czyli wychodzisz z założenia, że nie ważne jak wygląda - ważne jedynie co to jest. Ja uważam, że mogłaby to być najpiękniejsza dziewica świata, ale jeśli w nieodpowiednim miejscu i czasie to ja dziękuję bo psuje mi kadr![]()
Za jchyra..i o to właśnie chodzi
tomek61
www.tomaszkubis.pl
a mi się prawa strona przestała podobać dopiero po krytycznych słowach bardziej doświadczonych.Fajna fota.
Skontaktuj się z nami