z ostaniego wypadu do lasu
1.
2.
3.
Pozdrawiam
Szukaj
z ostaniego wypadu do lasu
1.
2.
3.
Pozdrawiam
widzialbym ciut wieksza GO, troche oczyszczony teren z igielek na 1 planie, cale grzybki (foto 1 uciety) i 3 za ciemny
Zmniejszyłam zdjęcia i ostrość troche uciekła ...Zamieszczone przez vuki
Czyscilam z igielek ale to nie jest takie proste![]()
zawsze ucieka!Zamieszczone przez Madziulek
po zmniejszeniu musisz wyostrzyc zdjecie (usnharp mask)
a mnie ta mroczna 3 nawet się podoba :P
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
A dziękuje..Zamieszczone przez ALF
tak miało być![]()
[ Dodano: Pon 18 Wrz, 2006 ]
wyostrzam ale i tak zle wygląda...Zamieszczone przez vuki
Na moim kompie jest wszytko ok ...
może coś zle robie
pobawie się pozniej tym wyostrzaniem
thx
Naprawdę nikogo nie stać na rzeczywistą ocenę tych zdjęć ?
są po prostu kiepskie ...tylko dlatego że jest to kobieta ...wprowadzacie ją w błąd to bardzo nie w porządku .Dlaczego nikt nie napisze o kadrowaniu i GO itd....skoro ma robić dobre zdjęcia to bądżcie bardziej obiektywni koledzy![]()
Mam podobne problemy ale cały czas się uczę .... pozdrawiam serdecznie
Nikon D80
Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
... oraz dużo wolnego czasuhttp://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436
Nikt mnie nie wprowadza w błąd wiem sama że nie są najlepsze i z chęcią posłucham krytyki i porad .Nikogo nie proszę o jakieś wzgledy z tego powodu że jestem kobietą,staram się być miła i myśle że inni też...Zamieszczone przez Magnum43
Nikogo też nie będę przepraszać za to że jestem kobieta i nie mam też zamiaru tego ukrywać tylko dlatego żeby przeczytać uwagi typu : "praca jest gó..o warta" - o takie uwagi Ci chodzi? To Twoje słowa. Na tym polega ocena na tym forum?
Bez obrazy Magnum43 jak najbardziej jestem za równym traktowaniem..ale chyba ciutke wyolbrzymiasz kwestie faworyzacji kobiet na forum....
Przy opini typu jak powyżej miło by było też w skrócie napisać co zrobiłam zle,może na przyszłość mi się bardziej przyda taka uwaga niż "gó..warta" i tyle.
Jak bys głębiej przeanalizowała poprzedni post........uwagi typu : "praca jest gó..o warta" - o takie uwagi Ci chodzi? To Twoje słowa.............. wiedziałabyś że ta uwaga nie odnosiła się do Ciebie....pozdrawiam serdecznie
tak wogóle to obiecuję nie komentować Twoich postów ....skoro nie rozumiesz intencji.....i nie pisz mi więcej PW.Pa pa
Nikon D80
Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
... oraz dużo wolnego czasuhttp://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436
Być może nie była do mnie....ale takie miałam wrażenie .Napisałam Ci na PW żeby to z Tobą wyjaśnic i nie napisałam już nic więcej tak jak TyZamieszczone przez Magnum43
Rozumiem intencje i przeanalizuj też mój post
co do komentowania ,zrób jak chcesz
Również pozdrawiam serdecznie...
Skontaktuj się z nami