Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Domyślnie

Z tym odcięciem Moniki od tła jest taki problem, że zdjęć w tej serii miałem sporo, bawiłem się GO, ale pojawił się problem z celnością obiektywu z moim D200 i musiałem pracować na f/3,5 - 4. Zdjęcia od f/1.6 do 2.2 były wszystkie nie trafione - ostrość poszła w krzaki i kwiatki (ostatni raz używałem Sigmy). Stwierdziłem, że zamiast walczyć z obiektywem i tracić kadry, skręciłem przysłonę do tych 3,5 - 5,6 i robiłem zdjęcia.

Ten kołnierz tak miał, że falowało mu się raz w tą raz w drugą. Wiatr co jakiś czas zawiewał i tak jakoś koślawo wyszło, ale mimo to jest to najlepsza poza z tej serii zdjęć.

Mam nadzieję, że Monia będzie zadowolona z efektów
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

zazdroszcze, u mnie od pomyslu do zdjecia sa 2 lata mniej wiecej

jak dla mnie drzewo zlewa sie z detalami tego kolnierza czy co to jest.
    Andrzej

Domyślnie

Kolejne z serii, ale tym razem bardziej podpasowałby mi tytuł:

"Królewna Śnieżka"

Miało być bajkowo-baśniowo

Lista rzeczy, które zostały wykonane na tym zdjęciu jest tak długa, że trylogia Sienkiewicza, to przy tym pikuś
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

i wyszło bajkowo-baśniowo, tylko coś mi się wydaje, że to bajka dla dużych chłopców Oczywiście jestem jak najbardziej na tak.

Domyślnie

Bajkowo i baśniowo nie jest, na szczęście. Jest demonicznie i bardzo ciekawie. Szczególnie jabłko mi się podoba.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

ciutek za bardzo "graficznie" drugie foto wyszło, ale generalnie jest oki, właściwie tylko tej winiety nie jestem pewien
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

A ja dwójka na nie po prostu nie lubie zdjęć BW z dodanym kolorem. Ale pierwsze zdjęcie piękne, świetna stylizacja, dopracowane w PS, kadr się podoba Gratuluję.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów