Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Znowu Ania

Domyślnie

dobre, dawaj następne
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Z oczu wylewa się biała farba na powieki - za duży kontrast z kącikami oczu też - niestarannie i to widać. Być może ustawienia monitora (sam monitor?) nie pozwalają ci tego dostrzec, zobacz może u kogoś innego. Poza tym - bardzo ładnie choć prosto. No może jeszcze ta biała bluzeczka.... nie - tu by trzeba było wykończyć pomysł pasującym ubraniem, brakiem itp.

Domyślnie

Pierwsze moje wrażenie - co za oczy! Piękne, cudownie wyraźne tęczówki! ale zaraz spojrzałem obok? i co widzę? nie do końca dokładnie nałożoną maskę w PS i wlaną w nią białą farbę. Szkoda bo wg mnie całkowicie psuje to zdjęcie.

Domyślnie

miodzio... bardzo sie spodobalo
    jakie szkło ?
    Dzięki bardzo, a szkło to N50 1.4D

Z oczu wylewa się biała farba na powieki - za duży kontrast z kącikami oczu też - niestarannie i to widać. Być może ustawienia monitora (sam monitor?) nie pozwalają ci tego dostrzec, zobacz może u kogoś innego. Poza tym - bardzo ładnie choć prosto. No może jeszcze ta biała bluzeczka.... nie - tu by trzeba było wykończyć pomysł pasującym ubraniem, brakiem itp.
    Mistrzem PSa nie jestem, tak, że wybaczcie, rzeczywiście jakoś niestarannie to wyszło, teraz to widzę.
    Co do bluzeczki też mi się to nie podoba i drażni, ale to miał być eksperyment i tylko na tyle udało mi się Anię namówić, bez przebierania, rozbierania, itp.
    A pokazałem to zdjęcie, bo mimo, jak się okazuje kilku niedociągnięć i wad, urzekł mnie "klimat", jakoś fajnie się na to patrzy.

Dzięki za komentarze.
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

No w końcu ktoś z Rybnika się wystawił. Bardzo dobra praca!!

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

Za przedmówcami, fotka klimatyczna, źrenice cudne ale białka bee
    Zamiast białym pędzlem lub "laniem farby na warstwe" spróbowałbym dodge'em rozjaśnić

Domyślnie

Znowu wrocilem do tej foty, jest extra.
    Nikon D80, 50 f/1.8, 85 f/1.8, T-na 12-24, Praktica MTL... i wiele, wiele chęci.
    Mój pierwszy w życiu blog

Domyślnie

Gdzies chyba podobne widziałem:P
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastrana Zobacz posta
    Gdzies chyba podobne widziałem:P
    Przypadek.

Domyślnie

gdzies chyba podobne widziałem
    Hehe może podobne ale jednak inne ,a co najważniejsze to moje nie może się równać z tamtym wykonaniem
    ......uczeń praktyki. D80.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów