dobre, dawaj następne![]()
Szukaj
dobre, dawaj następne![]()
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Z oczu wylewa się biała farba na powieki - za duży kontrast z kącikami oczu też - niestarannie i to widać. Być może ustawienia monitora (sam monitor?) nie pozwalają ci tego dostrzec, zobacz może u kogoś innego. Poza tym - bardzo ładnie choć prosto. No może jeszcze ta biała bluzeczka.... nie - tu by trzeba było wykończyć pomysł pasującym ubraniem, brakiem itp.
Pierwsze moje wrażenie - co za oczy! Piękne, cudownie wyraźne tęczówki! ale zaraz spojrzałem obok? i co widzę? nie do końca dokładnie nałożoną maskę w PS i wlaną w nią białą farbę. Szkoda bo wg mnie całkowicie psuje to zdjęcie.
Dzięki bardzo, a szkło to N50 1.4Dmiodzio... bardzo sie spodobalo
jakie szkło ?
Mistrzem PSa nie jestem, tak, że wybaczcie, rzeczywiście jakoś niestarannie to wyszło, teraz to widzę.Z oczu wylewa się biała farba na powieki - za duży kontrast z kącikami oczu też - niestarannie i to widać. Być może ustawienia monitora (sam monitor?) nie pozwalają ci tego dostrzec, zobacz może u kogoś innego. Poza tym - bardzo ładnie choć prosto. No może jeszcze ta biała bluzeczka.... nie - tu by trzeba było wykończyć pomysł pasującym ubraniem, brakiem itp.
Co do bluzeczki też mi się to nie podoba i drażni, ale to miał być eksperyment i tylko na tyle udało mi się Anię namówić, bez przebierania, rozbierania, itp.
A pokazałem to zdjęcie, bo mimo, jak się okazuje kilku niedociągnięć i wad, urzekł mnie "klimat", jakoś fajnie się na to patrzy.
Dzięki za komentarze.
......uczeń praktyki. D80.
No w końcu ktoś z Rybnika się wystawił. Bardzo dobra praca!!
Pozdrawiam.
Nikon System
Za przedmówcami, fotka klimatyczna, źrenice cudne ale białka bee
Zamiast białym pędzlem lub "laniem farby na warstwe" spróbowałbym dodge'em rozjaśnić![]()
Znowu wrocilem do tej foty, jest extra.
Nikon D80, 50 f/1.8, 85 f/1.8, T-na 12-24, Praktica MTL... i wiele, wiele chęci.
Mój pierwszy w życiu blog
Gdzies chyba podobne widziałem:P
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Hehe może podobne ale jednak innegdzies chyba podobne widziałem![]()
,a co najważniejsze to moje nie może się równać z tamtym wykonaniem
![]()
......uczeń praktyki. D80.
Skontaktuj się z nami