Bardzo dobre zdjęcia, przyjemne i ciepłe w odbiorze.
Gratuluje
Pozdrawiam![]()
Szukaj
Bardzo dobre zdjęcia, przyjemne i ciepłe w odbiorze.
Gratuluje
Pozdrawiam![]()
ŁadnieTak jak być powinno. Dobre kadry i obróbka.
Jest świeżo, pomysłowo i z bardzo dużą dozą humoru.
Dla mnie poprostu BOMBA!!!![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Jak dla mnie 2, 5 i 6. 3 super, ale bez tej kokardki. Chętnie w BW.
Ogólnie bardzo dobra sesja.
Pozdrawiam.
hej,
dla mnie technicznie bez zarzutu (choc w ogole sie nie znam na studyjnych fotach), ale jesli chodzi o estetyke- to za bardzo pstrokato.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jakościowo, oświetleniowo i obróbkowo bardzo spoko, co do tematu to już kwestia gustów![]()
Gitara Aguś![]()
Fajnie że chociaż coś się widzi...pierwszych skrzypiec nie muszą grać...są lepsi...
...ale dziękuje...
Dzięki Izutko
6 to też moja ulubiona...wielkie dzięks
...no dobrze bo o to chodzi...
Dziękuje bardzo ale na 5 nie rozjaśniałm selektywnie twarzy...to światełko tak się ułożyło...
Fajnie że 2 jakos też ją lubię......dzięki....
heheh...dzięki , ale wiesz co?... przed wrzutem na forum też stwierdziłam że na tym foto mogłoby ich nie być, no ale zdjąć już się nie dało...
miecio_oo, mikkay, Archibald - bardzo Wam dziękuję za wpisy...
Dzięki mycho moja kochana...
...miód na serce...hehehe....dzięki
Dzięki Bartek, bardzo cenie sobie Twoje zdanie...
...wiadomo są różne gusta......ja się cieszę jak mogę robić kolorowe pełne optymizmu zdjęcia...może to taka fascynacja tymczasowa jak ze wszystkim...
...się okaże...
...ale napiszę reakcję kobiety na zdjęciach jak je zobaczyła ...tak wzruszonej osoby jeszcze nie widziałam...rozpłakała się jak dziecko i powiedziała że nie spodziewała się że tak pięknie wyjdzie, ale to nie moja zasługa tylko pewnie ciążowych hormonów...jednak strasznie miłe uczucie...
No nie spodziewałam się Twojego wpisu...i jeszcze się podoba...
Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuje...:kwiatek:
Skontaktuj się z nami