Dzień dobry.
Zapraszam do świata sportu samochodowego. Będę go uzupełniał co jakiś czas świeżymi fotkami z różnych imprez których wspólnym mianownikiem jest tytułowy zapach benzyny
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Szukaj
Dzień dobry.
Zapraszam do świata sportu samochodowego. Będę go uzupełniał co jakiś czas świeżymi fotkami z różnych imprez których wspólnym mianownikiem jest tytułowy zapach benzyny
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Dobry.
17 mi się podoba. Bardzo. Ciekawe jak w kolorze wygląda.
Czuję zapach palonej gumyco nie zmienia faktu, że foty sie przyjemnie ogląda, podoba mi się 5 a 8 w kolorze chciałbym zobaczyć
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Jedno słowo-mega![]()
Dziękuję. Nie mam wspomnianych wyżej zdjęć w kolorzePrzed obróbką mam w głowie jakąś tam wizję i z góry wiem czy będzie kolor czy BW.
Dobrze się zaczęłoRzuciły mi się w oczy 2 i 3. Wielka szkoda, że 6 nie jest zrobiona na nieco dłuższym czasie, bo jest bardzo dobra.
Czekam na więcej![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Bardzo dobre zdjęciaKolory, dynamika, uchwycone momenty ... Mam jedno pytanie: jakie szkło tworzy taki obraz ?
Bo byłem ostatnio na 1/4 mili, ale nie do końca wyszło po mojej myśli
![]()
Wiedziałem że jeśli tu zajrzysz to zobaczysz koło na 6Dzięki!
Fajnie że się podoba. Szkło to N70-200f/2.8VRll z D4s, ale takie zdjęcia da się zrobić dużo tańszymi obiektywami. Kiedyś używałem Tamrona SP 70-300 mm f/4-5.6 Di VC USD i dawał sobie radę na D90, D700 i D7200. W tej cenie to rewelacyjny teleobiektyw do sportu (oczywiście moim skromnym zdaniem)
Dla mnie bomba, świetny klimat.
Gratuluję!
Mój zestaw to D300 + Tamron 70-300 Di VC USD.Mój problem polega na tym że nie wiem do końca jak obrabiać zdjęcia...Pod względem naświetlenia i kolorów
Jak dokończe swoje prace to wrzucę i będę prosił o pomoc
Mam od kogo się uczyć
![]()
Skontaktuj się z nami