Auto. Poranne "selfie".
Szukaj
Pomysł dobry, jakby żywcem wyjęty z trylogii Roberta Monroe.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
masz dobry start na forum. Czekamy na kolejne zdjęcia
Może jeszcze kilka zdjęć? Trudno wyrobić sobie opinię. Temat dość powszechny.
Dwie rzeczy,
w tej wersji moim zdaniem leżąca postać powinna być w całości na pierwszym planie (więc trzeba by wymaskować prawą nogę siedzącej, bo zostawia brzydki 'ślad')
druga sprawa chyba co najmniej tak samo a może bardziej fajniejsiejsza byłaby wersja w odwrotną stronę (ziemska przeciągająca, nieziemska śpiąca) - spróbuj ;]
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Gdy ciało śpi, nie rób foci![]()
Nie wiem, co napisać.
Z pewnością jeszcze coś wrzucę, ale z tej "serii" tylko to spełnia moje oczekiwania.
Nie bawiłam się graficznie dużo tym zdjęciem, bo to skan negatywu jest i raczej chciałam go pozostawić takim jest, a poza tym dopiero rozwijam obróbkowe skrzydła. :P
Generalnie założenie było takie, że akcent ma być na 'realne ciało' a 'dusza' jak to dusza - trochę oniryczna. Aczkolwiek przemyślę, przetestuję z chęcią.
I jeszcze o jedno chciałam zapytać - czy nie uważacie, że owa 'dusza' wędrująca poza ciało ma trochę nienaturalną pozycję? Im dłużej się przyglądam, tym bardziej myślę nad innym ułożeniem i ciała, i włosów...
Przede wszystkim dusza niech zdejmie z ręki sznureczek czy tam co posiada![]()
No właśnie. Dusza powinna przenikać przez takie materialne byty.
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Skontaktuj się z nami