Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Z cyklu zdjęcia moich koleżanek - Dominika

Była piękna, złota jesień, a ja nie zrobiłem żadnego portretu. Jak się ochłodziło spotkałem się z Dominiką…

1.

2.

3.

4. tryptyk z papierosem, nie wiem, które wybrać...

5.

6.

7.

8.

9.

jeszcze bonus
    10.
    Ostatnio edytowane przez Jai pur ; 19-10-2014 o 15:31

Domyślnie

Świetne fotki! Wybieram nr 2, z tryptyku nr 5 oraz nr 7 i nr 9. Zdjęcie nr 8, wg mnie, dyskwalifikacja (może za duże słowo) za pozę modelki. A co do tryptyku, to nr 5 byłby ideałem, gdyby udało Ci się uchwycić, bądź Dominika wypuściła taki 'gęsty' dym z papierosa, coś a'la gangsta.

pozdr,
    kris

Edit: Kosmyk włosów na 7 - out...
    Edit 2: A bonus cieplej odrobinę i chyba mógłby być ostrzejszy. Ale patrzę na kiepskim monitorze we firmie, więc...

Domyślnie

Jak się ochłodziło spotkałes się z jesienią. Była tam piękna, ciemnowlosa Dominika, a Ty zrobiles jej wiele pieknych portretow.

Pozdrawiam
    Witek
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

>>nied0bry, Witek.K - dzięki za komentarze, bonus nr 2 specjalnie dla Was
    >>nied0bry, tak - pierwszy bonus mógłby być ostrzejszy, już wyjściowo nie było idealnie, na dodatek dodałem szum i nie wyostrzyłem przy wywoływaniu

11. bonus 2

Domyślnie

Dzięki za bonus nr 2.

Jest ok, tylko jakoś brak mi kontaktu z modelką... Wiem wiem, melancholia, odchodząca jesień...To samo, tylko ze spojrzeniem z nr 1, lub z bonusa 1 i dla mnie gitara.

pozdr,
    kris

Domyślnie

Z kosmykiem jest wlasnie ze oki.
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

cały czas 85L ?
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Domyślnie

Bardzo ładna modelka, trójka najbardziej przypadła mi do gustu.
    D90

Domyślnie

Jak oglądałem trzecie zdjęcie, to już wiedziałem w myślach że to Lublin. A potem... zobaczyłem 8'mke - widok który mam z okna za każdym razem jak jestem w Polsce Świetne zdjęcia. Szkło fantastyczne. Są emocje (mimo braku kontaktu z modelką). Kupuje 7.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów