Szukaj
Ostatnio edytowane przez Jai pur ; 19-10-2014 o 15:31
Świetne fotki! Wybieram nr 2, z tryptyku nr 5 oraz nr 7 i nr 9. Zdjęcie nr 8, wg mnie, dyskwalifikacja (może za duże słowo) za pozę modelki. A co do tryptyku, to nr 5 byłby ideałem, gdyby udało Ci się uchwycić, bądź Dominika wypuściła taki 'gęsty' dym z papierosa, coś a'la gangsta.![]()
pozdr,
kris
Edit: Kosmyk włosów na 7 - out...
Edit 2: A bonus cieplej odrobinę i chyba mógłby być ostrzejszy. Ale patrzę na kiepskim monitorze we firmie, więc...
Jak się ochłodziło spotkałes się z jesienią. Była tam piękna, ciemnowlosa Dominika, a Ty zrobiles jej wiele pieknych portretow.
Pozdrawiam
Witek
Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.
>>nied0bry, Witek.K - dzięki za komentarze, bonus nr 2 specjalnie dla Was
>>nied0bry, tak - pierwszy bonus mógłby być ostrzejszy, już wyjściowo nie było idealnie, na dodatek dodałem szum i nie wyostrzyłem przy wywoływaniu
11. bonus 2
Dzięki za bonus nr 2.
Jest ok, tylko jakoś brak mi kontaktu z modelką... Wiem wiem, melancholia, odchodząca jesień...To samo, tylko ze spojrzeniem z nr 1, lub z bonusa 1 i dla mnie gitara.
pozdr,
kris
Z kosmykiem jest wlasnie ze oki.
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
cały czas 85L ?
![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
Bardzo ładna modelka, trójka najbardziej przypadła mi do gustu.
D90
dziękuje za wpisy,
A.n.d.r.e.V - tak![]()
Jak oglądałem trzecie zdjęcie, to już wiedziałem w myślach że to Lublin. A potem... zobaczyłem 8'mke - widok który mam z okna za każdym razem jak jestem w PolsceŚwietne zdjęcia. Szkło fantastyczne. Są emocje (mimo braku kontaktu z modelką). Kupuje 7.
Skontaktuj się z nami