Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie M... jak militarnie

Pierwszy raz w tym dziale.... no własnie czy poniższe foty mieszczą się w zakresie tego działu i czy wogole mieszczą się w jakimkolwiek zakresie ??
    mod: Kaludia i Daria
    mua: Natalia
    fot: Ja

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9. za to poniższe nie bijcie bo wiem ze troche tandetą zalatuje, ale tak mnie jakos natchnęło

Domyślnie

całość bardzo fajna dla mnie naj 5, 7 i 8
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

A mnie rażą paluchy na spuście co jest lekko passe i naklejka na karabinie z optyką
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

alez oczywiscie - zawsze mozna znalesc jakies szczegóły do ktorych sie mozna przyczepic..... braku magazynka w snajperce nie zauwazyłes np......

Domyślnie

Chodz szkoda babek na odstrzal bez kamizelek
    Na #1 razi mnie reflesk lampy w okularach.
    Poza tym fajnie
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    alez oczywiscie - zawsze mozna znalesc jakies szczegóły do ktorych sie mozna przyczepic..... braku magazynka w snajperce nie zauwazyłes np......
    Widzisz brak magazynka sobie daruje. Tu chodzi o kwestie bezpieczeństwa np. Pokazałbyś komuś zainteresowanym militariami to by Cię zjadł. To jest tzw. uczenie złych nawyków, a chcemy być profesjonalni w tym co robimy. Czyż nie? Ja tylko szczerze radzę na następny raz, każdy popełnia błędy. Ale skoro wiesz lepiej
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

O widzisz zgodzę się ze chcemy być profi w tym co robimy i w tym ze nie uczymy złych nawyków. Tu masz 100% racji. I się nie unos niepotrzebnie bo nie ma sensu . Zwróciłem tylko uwagę ze świadomy jestem błędów, ale jak widać nie wszystkich. W każdym razie dzięki za cenne uwagi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    W każdym razie dzięki za cenne uwagi.
    Do usług
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Na 3. bardzo mnie razi ta ściana po prawej. Jest jakoś tak nierealnie rozmyta. Jestem świadom, że jej wycięcie też nie jest najlepszym rozwiązaniem.
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

Ładnie. Mnie się podoba. Jedyny zarzut to zbyt wielka sterylność i czystość. Mimo wszystko bym modelki "ubrudził w stylu Johna Rambo w akcji".
    Teraz zdjęcia prezentują się ładnie, ale mz brakuje im ognia.
    Tutaj jest... podpis

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów