jak dla mnie najfajniejsze to 5 i 7... tak jak koledzy pisali... modelki za czyste![]()
Szukaj
jak dla mnie najfajniejsze to 5 i 7... tak jak koledzy pisali... modelki za czyste![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Świetny zestaw. 7 jest idealna. Naprawdę. Potem 5,6 2 i 1. Dobre modelki, blondynka super.
http://rmn1.pl Sony i telefon.
Przede wszystkim witam - jako canoniarzA te zdjęcia - przykro mi - zupełnie mi się nie podobają, karabiny i mocno wymalowane oczy, brak dramatyzmu w świetle, pozy niekoniecznie naturalne, ot takie fotki na poziomie wenezuelskiego serialu z lat 90. Pani z blond włosami - bardzo interesująca twarz - to tak na osłodę.
I teraz rada - bo sama krytyka to ... Weź ze dwie lampy błyskowe i jakiegoś prostego wyzwalacza, zaproś te panny jeszcze raz, daj im karabiny, czy noże, czy co tam chcesz, pomaluj im twarze bardziej "wojennie". Wszystko zaaranżuj późnym popołudniem. I użyj tych lamp, jako źródeł światła - najlepiej w kontrze w stosunku do siebie z przesunięciem o jakieś 40 stopni tak aby cień modelki jednej był częściowo na drugiej i żeby twarze były zawsze częściowo oświetlone - nigdy w pełni... I będzie naprawdę dobrze...
Ostatnio edytowane przez Pelo ; 11-10-2012 o 10:00
Skontaktuj się z nami