Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

jak dla mnie najfajniejsze to 5 i 7... tak jak koledzy pisali... modelki za czyste
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Świetny zestaw. 7 jest idealna. Naprawdę. Potem 5,6 2 i 1. Dobre modelki, blondynka super.
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

Przede wszystkim witam - jako canoniarz A te zdjęcia - przykro mi - zupełnie mi się nie podobają, karabiny i mocno wymalowane oczy, brak dramatyzmu w świetle, pozy niekoniecznie naturalne, ot takie fotki na poziomie wenezuelskiego serialu z lat 90. Pani z blond włosami - bardzo interesująca twarz - to tak na osłodę.
    I teraz rada - bo sama krytyka to ... Weź ze dwie lampy błyskowe i jakiegoś prostego wyzwalacza, zaproś te panny jeszcze raz, daj im karabiny, czy noże, czy co tam chcesz, pomaluj im twarze bardziej "wojennie". Wszystko zaaranżuj późnym popołudniem. I użyj tych lamp, jako źródeł światła - najlepiej w kontrze w stosunku do siebie z przesunięciem o jakieś 40 stopni tak aby cień modelki jednej był częściowo na drugiej i żeby twarze były zawsze częściowo oświetlone - nigdy w pełni... I będzie naprawdę dobrze...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bernard_w Zobacz posta
    Przede wszystkim witam -...
    to ze sa lampy to przeciez widac to ze poczatkujacy jestem w temacie przeciez tez .
    Rady są słuszne jak najbardziej, ale sam wiesz - ze zorganizwoanie takiej sesji to nie lada przedsiewzięcie - i zawsze sobie mozna z tym lepiej poradzic.
    pozdrawiam i dzieki
    Ostatnio edytowane przez Pelo ; 11-10-2012 o 10:00

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów