Szukaj
Podoba się![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
ladna stylizacja i czyste proste kadry. MZ b. dobre.
nikon d90+ nikkor 105/2.5 + nikkor 50/1.4G
jkowalski.iportfolio.pl jakubkowalski.fotolog.pl jkowalski.pinkbike.com
dobre foto!
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Spoko ale na jedynce razi obciety lokiec. Poza tym podoba sie.
Pierwsze zdjęcie definitywnie najlepsze. Dlaczego? Bo oprócz dobrze wykonanego zdjecia zagrała również perfekcyjnie modelka. Spojrzenie jest niesamowicie emocjonalne - widze w nich smutek(?)
Jak dla mnie mega!
Moim zdaniem,
1 na tak, pozbyłbym sie tylko bransoletki koło twarzy, rozprasza. Taki motyw przy murze znany, ale dawno nie widziałem.
2 na nie, kadr, poza, za czarno w czarnym
3 lepiej niż 2, ale dużo słabiej niż 1. Modelka po tych 3 zdjęciach bardzo nadaje sie do wąskich portretów
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
kapitalne, ale mało kreatywne prace, syndrom fotomagika, 90%jakość-10%pomysł, ale idealna sytuacja, aby przejść granicę i wejść do panteonuwięc będę kibicował!
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Wszystko fajnie ale jest jedno ale o którym już ktoś wspomniał... cięcie w łokciu na 1.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Staram sobie wyobrazic ten ucięty łokieć........ i myślę że byłby chudy , kościsty i za daleko wystający
Więc sam bym go obciął. Albo inaczej rekę ułożyć.
Bez łokcia postać jest smuklejsza, zdjęcie bardziej zwarte, łokieć nie odbiera uwagi twarzy.
Tak moim skromnym zdaniem.
Ps . nr 3 - też się podoba. Może ręce nie w kieszeń bo się buły robią.
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Skontaktuj się z nami