Bardzo ładnie, modelina śliczna, wszystko pięknie, ale... czy ona ma taki wyraz twarzy, czy wszędzie robi 'słit dziubek'?![]()
Szukaj
Bardzo ładnie, modelina śliczna, wszystko pięknie, ale... czy ona ma taki wyraz twarzy, czy wszędzie robi 'słit dziubek'?![]()
D200 plus graty...
macie tu swój "łokietek"
Modelka super, tylko chyba dobrze namawiać by minimalnie się uśmiechała (podnosiła kąciki ust) jak na jedynce. Albo unosić aparat. Zdjęcia technicznie niemal idealne. Trójkę bym wypionował. Zabrakło mi błysku w oczach. Poza tym bardzo przyjemnie i sympatycznie. Miło popatrzyć na dobry warsztat. A pomysły i ten ostatni szczebelek do przeskoczenia... To już inna kompletnie inny temat.
Jedynka bardzo ladna.
Dziewczyna jak i w drugim secie sie nie usmiecha, wydaje sie jak by byla spieta nieco.
Nikon DSLR + N SLRZenit TTL.
Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.
Wszystkie mi się podobają, ale 1 zdecydowanie najlepsza. Też podzielam opinię, że na 1 bransoleta przeszkadza, ale jest dobrze / lepiej z tak uciętym łokciem. Portret tylko zyskuje.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
modelka niepotrzebnie wydyma dolną wargę, ale tak jest ładna![]()
Jedynka zdecydowanie najlepsza, z tym że bardziej niż bransoletka przeszkadza mi pozwijany rękaw golfa.
Świetne pomimo łokietka jestem za nr 1 i 3Świetna plastyka
![]()
Skontaktuj się z nami