Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    krosno odrzańskie

Domyślnie Ktoś tu kiedyś mieszkał...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    krosno odrzańskie

Domyślnie

Proszę o jakiś komentarz:> czy jest aż tak żle ,że nikt nic nie pisze?

Domyślnie

Może i się nie znam może i mam inny gust ale jakoś nie zachwycają mnie te zdjęcia
    Z 1 by jeszcze można było coś zrobić ale troszkę za bardzo lewą stronę ściąłeś. Trzeba było trochę miejsca zostawić
    Jak już wcześniej napisałem może i się nie znam ale takie jest moje zdanie. Sory...
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    krosno odrzańskie

Domyślnie

Dziękuję za opinię. W 1 lewej strony niestety więcej nie było, wygryzł ją ząb czasu:>

Domyślnie

No chyba że tak

Domyślnie

jak napiszę co myślę o tych zdjęciach to pewnie się obrazisz. W takim razie zapytam ciebie, jako autora, co tobie się w tych zdjęciach podoba?

Domyślnie

Napisze cos bo ostatnio kilka zdjęć tego typu zrobiłem.
    Fajnie jak zdjęcia mają jakiś temat, jesli nie jestes w stanie zrobić tematu musza mieć kompozycję.
    Na twoich zdjęciach nie ma tematu i nie ma kompozycji. Ja bym szukał jakiś elementów tego nieładu na których można skupić wzrok. Zdjęcia o wszystkim są zdjęciami o niczym.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Pierwsze trzy sa raczej słabe i artystycznie i technicznie.
    Natomiast komcepcja 4-ki czy 5-ki, czyli zestawiwnia kompozycyjnego kształtów i kolorów ma mz sens.
    Trzeba by jednak nieco te kadry doopieścic, byc moze pozbyc sie niepotrzebnych elementów (np gałazki na 5-ce). Przekadrować 4-ke i podobnie zawęzić ostatnie, tylko do wychwycenia zestawienia ceglanego z zielona resztka ścian.

Mysle, ze mozna tu równiez nieco surrealistycznie pojechac z obróbką.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Napisze cos bo ostatnio kilka zdjęć tego typu zrobiłem.
    Fajnie jak zdjęcia mają jakiś temat, jesli nie jestes w stanie zrobić tematu musza mieć kompozycję.
    Na twoich zdjęciach nie ma tematu i nie ma kompozycji. Ja bym szukał jakiś elementów tego nieładu na których można skupić wzrok. Zdjęcia o wszystkim są zdjęciami o niczym.
    Dobrze to ADAS opisał.
    Nie masz co się obrażać tylko posłuchać rad innych przemyśleć to co inni powiedzieli a na następny raz będzie lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Pierwsze trzy sa raczej słabe i artystycznie i technicznie.
    Natomiast komcepcja 4-ki czy 5-ki, czyli zestawiwnia kompozycyjnego kształtów i kolorów ma mz sens.
    Muszę się z tobą nie zgodzić. Imo tylko jedynka jest do odratowania, jeżeli chodzi o temat. Jakby zrobić to z żabiej perspektywy, szerokim kątem, z lewego krańca schodów to mogłoby mieć to wszystko ręce i nogi. Reszta do kosza właśnie ze względu na brak sensownego tematu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów