Szukaj
Proszę o jakiś komentarz:> czy jest aż tak żle ,że nikt nic nie pisze?
Może i się nie znam może i mam inny gust ale jakoś nie zachwycają mnie te zdjęcia
Z 1 by jeszcze można było coś zrobić ale troszkę za bardzo lewą stronę ściąłeś. Trzeba było trochę miejsca zostawić
Jak już wcześniej napisałem może i się nie znam ale takie jest moje zdanie. Sory...
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
Dziękuję za opinię. W 1 lewej strony niestety więcej nie było, wygryzł ją ząb czasu:>
No chyba że tak![]()
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
jak napiszę co myślę o tych zdjęciach to pewnie się obrazisz. W takim razie zapytam ciebie, jako autora, co tobie się w tych zdjęciach podoba?
Napisze cos bo ostatnio kilka zdjęć tego typu zrobiłem.
Fajnie jak zdjęcia mają jakiś temat, jesli nie jestes w stanie zrobić tematu musza mieć kompozycję.
Na twoich zdjęciach nie ma tematu i nie ma kompozycji. Ja bym szukał jakiś elementów tego nieładu na których można skupić wzrok. Zdjęcia o wszystkim są zdjęciami o niczym.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Pierwsze trzy sa raczej słabe i artystycznie i technicznie.
Natomiast komcepcja 4-ki czy 5-ki, czyli zestawiwnia kompozycyjnego kształtów i kolorów ma mz sens.
Trzeba by jednak nieco te kadry doopieścic, byc moze pozbyc sie niepotrzebnych elementów (np gałazki na 5-ce). Przekadrować 4-ke i podobnie zawęzić ostatnie, tylko do wychwycenia zestawienia ceglanego z zielona resztka ścian.
Mysle, ze mozna tu równiez nieco surrealistycznie pojechac z obróbką.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Skontaktuj się z nami