Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Sniezynka...

Domyślnie Sniezynka...

Moze i troche za wczesnie na klimaty sniezynkowe i mikolajowe, ale co tam.. w marketach moga juz ubierac choinki to czemu ja nie mialbym ubrac f/modelki w czerwony ciuch i posypac sniegiem ... a co ..
    1.
    2.
    3. i na inna modle.. tak na zimno..ale nie wiem czy nie przesadzilem..hmm ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

biedactwo na 3. już byłą ostro zamarznięta - mi się podoba, aczkolwiek paru rzeczy bym się czepiał
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Fajna ta śniezynka. Takie pytanie czy ten "śnieg" to mąka przenna czy żynia ?
    D90|N18-105VR|N50|T55-200|Samyang 8|N70-300VR|SB-900|Elektronika FE-27
    http://spongo.pl

Domyślnie

Jeżeli miało być zimno to tylko trójka: kolorystyka bardzo dobrze pasuje, poza tym ciekawsze, miękkie światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spongo Zobacz posta
    Fajna ta śniezynka. Takie pytanie czy ten "śnieg" to mąka przenna czy żynia ?
    no wlasnie ani to ani to .. to sztuczny snieg belgijski jak napisano na puszce rozumiesz.. w belgii maja taki snieg ..
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Bardzo fajne. Modelka wygląda troszkę jak "zły" święty mikołaj ale to też jest fajne

Domyślnie

dwójka jakoś tak najbardziej mi przypadła, jednakże nie do końca ten kadr, generalnie nie podobają mi się minki modelki, jakoś nie wpasowała sie gra do sytuacji..jakoś na siłę i sztucznie powychodziło
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Jak dla mnie to na 1 i 3 za dużo śniegu miejscami

Domyślnie

Mi się numer 1 najbardziej podoba Ciekawe dlaczego... ?
    3 też bardzo fajna

Domyślnie

ars-jak mogłeś.Wystające ramiączko od stanika.Nie wygląda to ładnie.No i trochę przesadziłeś z tym belgijskim śniegiem w bardzo ciekawym miejscu..rzuca się w oczy
    Fotki przyzwoite.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów